Kos (március 21.-április 20.)
Nem ismer lehetetlent, és ennek a tulajdonságának köszönheti anyagi sikereit is. Bármihez is fog nem kell félnie attól, hogy nem éri el a célját. Elégedetten hajtja álomra a fejét.

Bika (április 21.-május 20.)
Nehezen viseli a fagyos munkahelyi légkört, pedig tisztában van vele, hogy ebben abszolút nem ludas. Csak az otthona biztonsága és a meleg és a szeretetteli légköre nyújt némi vigaszt.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Borongós hangulatára nem talál magyarázatot, pedig nagyon szeretné már a háta mögött tudni. Abban bízik, hogy a szokásos testmozgással minden visszatérhet a régi kerékvágásba.

Rák (június 22.-július 22.)
Váratlanul felbukkan az életében egy régi gyerekkori barátja, akivel felelevenítik a szép napokat. Újra ugyanolyan jó az összhang, mint régen, pedig mind a ketten kicsit öregebbek lettek.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A szokásosnál is több program várja, amelyeket még, ha szeretné, sem mondhatná le. Szerencsére eszébe sem jut, sőt nagyon élvezi a társasági életet, s hogy ismét rivaldafényben lehet.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Céltudatosságával és ügyességével kivívja a kollégái és a felettesei elismerését.  A siker boldoggá teszi, s ezt nem is tagadja. Szerelemben szüksége lenne bátorságra, mert elbizonytalanodott.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Érzelmi problémája megoldásához bölcs tanácsra lenne szükség, nehogy fejjel menjen a falnak. Mert meggondolatlan kijelentéseivel akár véglegesen is elmarhatja a kedvesét magától.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Várakozó álláspontra helyezkedik a szerelemben, mert nem szeretne több csalódást elszenvedni. A saját érzéseivel tökéletesen tisztában van, csak a párja viselkedése bizonytalanítja el.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nagyobb mértékű befektetést kerülnie kell, nehogy több legyen a kára, mint a haszna belőle. Bár nagy a csábítás és minden amellett szól, hogy bátran kockáztasson, ne hallgasson senkire.

Bak (december 22. – január 20.)
Optimista hozzáállással minden elképzelése valóra válik, csak akarnia kell. Természetesen maradjon a realitás keretei között, mert a csodák csak nagyon ritkán teljesülhetnek az életben.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Családi gondjai lefoglalják minden gondolatát, és a szabadideje nagy részét is. Szeretne hamar megoldást találni a problémákra, de be kell látnia, hogy nem is annyira könnyű.

Halak február (február 20. március 20.)
Zűrzavar uralkodik a szívében, emiatt hibát hibára halmoz. Nehezen viseli még a rövid ideig tartó magányt is, emiatt túlságosan nagy kompromisszumokat köt. Megbánja, ne tegye!

Forrás: hirado.hu