Első körben a vagyon és életbiztosításokról beszéltünk. Külön kell említeni az életbiztosításokat, itt különbözőek a futamidők, idősebb embereknél csak 5 éves időszakokra lehet megkötni. Lehet csak kockázati az életbiztosítás, de választhatjuk megtakarítással egybekötve is.

Egészség és baleset biztosításoknál is rengeteg forma és megoldás közül választhatunk. Egészséges biztosítást akkor köthetünk, ha egészségesek vagyunk, de tervben van esetleg egy műtét. Baleset biztosításnál, törésekre és különböző sérülésekre fizet a biztosító.

A szolgáltatás finanszírozást leginkább cégek választják az alkalmazottak, leginkább kulcsemberek biztosítására. Akinek ilyen biztosítása van, az biztos lehet abban, hogy a legjobb és leggyorsabb szolgáltatásokat veheti igénybe a kórházakban.

Otthonunk és járművünk védelme is nagyon fontos számunkra, de emiatt sem kell aggódnunk, mert a Generali ebben is tud segíteni. Az autónknál ugye a kötelező biztosítás alól nem menekülhetünk, a CASCO pedig olyan esetekben segít, amikor összetörik az autónk és az nem a mi hibánkból történt. A kötelező biztosításra ajánlott odafigyelni mostanában, hiszen november ben lehet majd ismét váltani.

sk