##audio:2438##

Hódmezővásárhelyen a kórháznál és a Kálvin téren továbbra is tart az építkezés. A Szeremlei utcán útlezárás van érvényben. Felbontás található a Nagy Sándor, a Galamb, a Virág, az Oldalkosár és a Bárány utcákon. Ezeken a helyeken munkagépekkel lehet találkozni. A Virág utcára behajtani sem lehet. A strandnál építkezés zajlik, ezért érdemes figyelni az Ady Endre utcán. A Bakay utcán is felbontás nehezíti a közlekedést.

Új-Kishomokon a csatornázás miatt lezárják a Bordás, a Vitéz, a Kanyargós, a Tücsök, a Szilvás, a Nádtető, a Ferenc Károly, a Fenyves, a Bánya, a Zsák, a Mogyorós, a Kereszt, a Kovalik, a Mező, a Juhar, a Kertbarát és a Vasút utcákat.

Makó és Szikáncs között is építkezés van, jelzőlámpa irányítja a forgalmat, hosszabb menetidővel számolhatunk. Ha Makóra tart, érdemes Maroslele felé kerülni.

Makón, a Hajnal utcán a csatornázás után még nem állították helyre az utat. A Tulipán és Hosszú utcák kereszteződésében fel van bontva az út. A kórháznál építkezések vannak, ott is érdemes odafigyelni.

Megyeri József