Adorján Anna és Bádovszki Anett a show előadói, akik egy nagyjából 15 perc hosszúságú előadással kezdtek a színpadon, ahol először tánccal nyitottak, utána pedig bemutatták az összegyűlt gyerekseregnek azokat az eszközöket, amikkel a nagy buborékokat készítették.

A program ezek után interaktív fordulatot vett, bevonták a nézőket is a játékba, azok a kicsik és nagyok, akik kedvet éreztek és elég ügyesek voltak,  saját maguk is gyárthatták a buborékokat.

Adorján Annától megtudtuk, hogy sokaknak van érzékük a buborékfújáshoz, ő látott már olyan két éves gyermeket, aki szinte profibb volt, mint ő maga. Anna két éve szórakoztatja az embereket ezzel a show-al, a társa pedig még friss, nemrég kezdte.

Anna korábban táncolt, és egy felkérés miatt vett részt először egy ilyen programban, de az élményei azóta nagyon pozitívak, elmondta, hogy akármelyik iskolában vagy óvodában lépnek fel óriási az ováció, a gyerekek sikítoznak, mert nem mindennap látni ilyen különleges színpadi show-t. A gyerekek Hódmezővásárhelyen is odáig voltak a buborékoktól, nagyon sokan kíváncsiak voltak az előadásra.

További képek a galériában!

sk