Még a nyár folyamán szavazta meg az algyői képviselő-testület azt a 10 millió forintot, mellyel a Borbála Fürdő wellness részlegét alakították át. A fürdővezető, Szűcs Szabolcs, elképzelései alapján el is indult az építkezés, az átalakítás.

Így kialakítottak egy kültéri szaunát, jakuzzit és egy gyógyvizes kismedencét a Borbála Fürdő oldalában. Valamint ehhez kapcsolódóan átalakították a szauna részlegüket is; az infraszauna bővült, egy nagyobb helyiséget hoztak létre e célból.

Olyan eszközöket is felszereltek, amelyek az algyői fürdőben ez idáig még nem voltak megtalálhatók, ilyen például a jéggép vagy a dézsazuhany. Valamint egy szintén újdonsággal bíró gőzkabin is helyet kapott, melynek következtében újragondolták a fürdő masszázsrészlegét is, amely így átkerült egy korábban öltözőként használt helyiségbe.

A beruházásnak köszönhetően egy kibővült, megújult wellness részleg jött létre a Borbála Fürdőben, melyet már október 1-jével birtokba is vehetnek a pihenni, felfrissülni, kikapcsolódni vágyók.

Molnár Áron, a település polgármestere, úgy fogalmazott portálunknak, hogy jó szívvel várják a látogatók visszajelzéseit annak érdekében, hogy a jövőben (is) aszerint tudják alakítani a szolgáltatásokat, amely(ek)re igény mutatkozik.

 

G.