##audio:2433##

Hódmezővásárhelyen a kórháznál és a Kálvin téren továbbra is tart az építkezés. A Szeremlei utcán útlezárás van érvényben. Felbontás található a Galamb, a Virág, az Oldalkosár és a Bárány utcákon. Ezeken a helyeken munkagépekkel lehet találkozni. A Virág utcára behajtani sem lehet. A strandnál építkezés zajlik, ezért érdemes figyelni az Ady Endre utcán. A Nagy Sándor utcán útfelújításra készülnek.

Új-Kishomokon a csatornázás miatt lezárták az Erdőszéle, a Nádtető, a Fári, a Hosszú, a Villa, a Bordás, a Kábel, a Kanyargós, a Kiss, a Laposér, a Vasút, a Szikes, a Szilvás, a Ferenc Károly, a Jószomszédok, a Bánya, a Jegenye, a Kovalik és Juhar utcákat.

Makó és Szikáncs között is építkezés van, jelzőlámpa irányítja a forgalmat, hosszabb menetidővel számolhatunk. Ha Makóra tart, érdemes Maroslele felé kerülni.

Makón, a Hajnal utcán a csatornázás után még nem állították helyre az utat. A Tulipán és Hosszú utcák kereszteződésében fel van bontva az út. A kórháznál építkezések vannak, ott is érdemes odafigyelni.

Megyeri József