Kisebb meglepetésre nem igazán kezdett jól a szegedi csapat. Az első találatot a komlóiak szerezték és habár ekkor gyorsan fordítottak a vendégek, a folytatásban, egészen az első tíz percig a Komlónál volt a vezetés.

Ilyésék viszont gyorsan megrázták magukat a félidő 15. percére már megfordították a mérkőzést, majd elkezdték az előny kiépítését, aminek köszönhetően a játékrész végére már 8 gólos előnynek örülhettek.

A fordulást követően sem változott a szegediek játéka, uralták a mérkőzést és az előnyt is növelni tudták, végül majd 40 gólt szereztek, ezzel pedig ötödik bajnoki sikerüket is behúzták.

Az eredmény tekintetében a csapat győzelemmel hangolt a vasárnapi Bajnokok Ligája mérkőzésre. Juan Carlos Pastor fia 16:30-kor az Újszegedi Sportcsarnokban fogadják a lengyel Kielce csapatát.

Férfi kézilabda NB I, 6. forduló

SPORT36-Komló – MOL-Pick Szeged 25–38 (12–20)
Komló, 900 néző. Vezette: Hargitai, Markó
Komló: Granic – Sanad 1, Kordic 1, SZÖLLŐSI BENCE 6, Nakajenka 2, JERKOVIC 7, Markovic 2. Csere: Selymes (kapus), Laufer 2/2, SZÖGI 3, Marcsek, Oszlár, Sunajko, Wéber 1. Vezetőedző: Ratko Djurkovic.
Szeged: Sierra – Prodanovic 2, ANCSIN 5, Vranjes 1, Blazevic, Källman 4, BOMBAC 7/6. Csere: Wyszomirski (kapus), ROBLEDO 4, Balogh Zs. 1, Petrus 4, HEGEDÜS M. 1, Mindegía 2, Curuvija 4, Ilyés, FEKETE B. 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítások: 10 perc, ill. 2 perc
Hétméteresek: 3/2 ill. 6/6

szcs

Fotó: pickhandball.hu