##audio:2398##

Hódmezővásárhelyen a kórháznál és a Kálvin téren továbbra is tart az építkezés. A Szeremlei utcán útlezárás van érvényben. A Lánc és Petőfi utca sarkán még mindig kátyú lassítja a bekanyarodást. Kishomokon a csatornázás miatt le van zárva a Hosszú, a Vasút és a Nyíkos utca. A Szent István utcáról nem lehet a Koczka utcára hajtani – az érintett útszakaszt felbontották.

Hódmezővásárhely és Gorzsa között is építkezés van, jelzőlámpa irányítja a forgalmat, hosszabb menetidővel számolhatunk, ha Makóra tart érdemes lehet Maroslele felé kerülni.

Makón is nagy körültekintéssel kell közlekedni, főleg a Hajnal és a Deák Ferenc utcán. Az Új utca kész van, csak nagyon göröngyös. Makón több helyen kátyúk vannak, így a Justh Gyula és a Vásárhelyi utcák kereszteződésében, Árpád-Vörösmarty utcák kereszteződésében, valamint a Wekerle és Honvéd utcákban is. A kórháznál építkezések vannak, ott is érdemes odafigyelni.

Szeged és Algyő között útfelújítás zajlik, útszűkítésre lehet számítani, ez körülbelül 10-15 perccel meghosszabbíthatja az utazást. Tápé környékén, a benzinkútnál a körforgalmat 20 km/h-val lehet megközelíteni.