Kos
Váratlan állásajánlatot kap, melyen érdemes elgondolkodnia és egy megbeszélésre elmenni. Ez még nem kötelezi semmire, de a lehetőség a vártnál sokkal kedvezőbb lesz.

Bika
Szerencsére túlzott feszültségektől mentes napra számíthat, szinte már unalmas lesz. Nem zavarja, mert szereti a békességet és a nyugalmat, s főleg, ha nem változik semmi.

Ikrek
Óvakodjon a felelőtlen kijelentésektől és az elhamarkodott ítéletektől, mert nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhet a munkahelyén, és magára haragíthatja a kollégáit!

Rák
Munkája mellett jut ideje a családjára és a kikapcsolódásra is. Váratlanul egy nagyon kedvező utazási lehetőség kínálkozik, egy percig se gondolkodjon rajta, fogadja el!

Oroszlán
A mai napon nagy valószínűséggel nem úszhat meg egy kisebb orvosi beavatkozást, elsősorban a fogával lehetnek gondok. Bármennyire is szeretné elodázni, a fajdalom erősebb.

Szűz
Teljesítőképessége hullámzó, és ez aggodalommal tölti el. Családi ügyek foglalkoztatják, nehezen képes koncentrálni a munkájára. Szerencsére ebből senki nem lát semmit.

Mérleg
Lépjen túl a múlt eseményein ne emlegesse folyton a kedvesének, mert bár igyekszik megértőnek látszani, azért a türelme véges. Örüljön inkább a jelennek és a jövőnek!

Skorpió
Amennyiben lakás vagy ingatlanvételen töri a fejét, gyors eredményre ne számítson! Inkább csak tájékozódjon az árakról és szenteljen időt, a kínálat megtekintésére!

Nyilas
Nem okul a hibájából, emiatt munkahelyi gondokkal kell szembesülnie. Túl későn ismeri fel, hogy megint olyan munkát vállalt el, ahol nem élheti ki a szabadságvágyát.

Bak
Ne hagyjon támadási felületet, minden eshetőségre készüljön fel, máskülönben nem fogja tudni megvédeni magát az alaptalan vádaskodástól! Bizonyítékokra is szüksége lesz.

Vízöntő
Kerülje a hamis barátokat, akik csak ki akarják használni! Felismerni őket elég nehéz, de használja ki a kiváló emberismeretét! Kölcsönadástól óvakodjon, önnek is kell a pénz.

Halak
Merjen kockáztatni, mert a szerelem kopogtat az ajtaján. Csak akkor tudja eldönteni, hogy mennyit nyer vagy éppen veszítene, ha ad egy esélyt, hogy az illetőt megismerje.

Forrás: hirado.hu