Kos (március 21.-április 20.)
Érdemes aktivizálni magát az üzleti életben, mert ha kockáztat, akkor váratlanul akár komoly nyereségre is szert tehet. Érdemes a régóta dédelgetett álmára is némi összeget áldoznia, persze csak ha nem rengeti meg az anyagi biztonságát. Fölösleges dolgokra továbbra sem szabad kidobni a pénzt, mert ha befekteti, akkor hosszú távon biztos jövedelemre számíthat.

Bika (április 21.-május 20.)
Ne halogassa érzelmi életében felhalmozódott problémák tisztázását, mihamarább járjon a végére. A Szaturnusz bolygó magány, az elszigeteltség érzését kelti még azokban is, akik tartós kapcsolatban élnek. Egyedül élő Bika jegyűek a mai napon jobb, ha nem maradnak egyedül, hanem menjenek társaságba, mert még a szokásosnál is nehezebben viselik el az egyedüllétet.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Könnyen szerelemre lobbanhatnak az Iker jegyűek, de a kimenetele a szerelmi kalandnak igen bizonytalan. Párkapcsolatban élők békés és szeretetben eltöltött napban szerelmi összhangban bízhatnak, de mindent meg kell tenniük érte. Bár a Vénusz bolygó pozitív hatása jótékonyan hat az érzelmi életükre is, a boldogság csak úgy nem hullik az ölükbe.

Rák (június 22.-július 22.)
Egy váratlan kiadás veheti ki a pénzt a zsebéből. A lehető legrosszabbkor jön most a kiadás, mert egészen máshol lenne szükség a pénzre. Ahogy közeledik az ősz, jól tudja, hogy egyre több kiadása lesz, ami elkerülhetetlen. Ezért aggodalommal figyeli a fejleményeket, és csak abban reménykedhet, hogy valami pénz marad még a zsebében. Mert akkor még üdülni is mehet.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Fokozottan legyen óvatos a közlekedésben, mert hamar felidegesítheti magát, ha torlódás vagy dugó akadályozza az útját. Hajlamos a fertőzésekre, ezért figyeljen oda, hogy mit eszik, kerülje a könnyen romló ételeket. Főzéskor megvághatja, megégetheti vagy leforrázhatja magát. Ugyanez vonatkozik az érzelmi életére is, egy új kapcsolatban könnyen megégetheti magát.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Ne hagyja senki által elbizonytalanítani magát, hiszen jól halad azon az úton, amit kijelölt magának. Ellendrukkerek mindig voltak és lesznek is az életében, ne törődjön velük! Sikere azon múlik, hogy mennyire bízik önmagában és függ attól, hogy kitől kér végszükség esetén segítséget. Sajnos még azokban a közeli hozzátartozóiban is csalódhat, akikért a tűzbe tenné a kezét.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Kétszer is gondolja meg, hogy kinek mit mond, mert kellemetlenségei lehetnek belőle. Ugyanis lesznek olyanok, akik még a legártatlanabb viccet is félreértik, mert nincs humorérzékük. Jobban teszi, ha a munkahelyén inkább visszahúzódik, és a munkájával foglalatoskodik, mert mire észbe kap, már egy jó kis pletyka közepén találhatja magát, amiből igen nehéz lesz jól kijönnie.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Törölje ki életéből azokat az embereket, akik tudatosan hátráltatják, hogy célt érjen! Ha fájó szívvel, de magánéletében is érdemes tiszta helyzetet teremteni, hogy elkerülje a sorozatos csalódásokat. Már kiderült, hogy kire számíthat minden helyzetben, és nem csak akkor, amikor jól halad a szekere. Néha muszáj elengedni barátokat, akár szerelmeket is.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A szerelmi életében pozitív fordulatra számíthat, és olyan kellemes élményekben lesz része, amilyenekről még csak álmodozni sem mert. Persze mindez nem véletlenül történik, hiszen nagyon nagy belső átalakuláson ment keresztül az utóbbi időben. Sokkal bölcsebbé és toleránsabbá vált, és képes már a kisebb konfliktusokon felülemelkedni. Igyekezete meghozza a jutalmat.

Bak (december 22.-január 20.)
Legendás szívósságára mindenképpen szüksége lesz, ha szeretne határidőre végezni a feladataival. Lazításra nem lesz ideje, sőt lehetséges, hogy még hosszabb alvásra sem. Ám ha végez a munkájával, akkor nemcsak hogy élvezheti a jól végzett munka örömét, bezsebelheti az elismerést is. Az anyagi juttatás sem elhanyagolható szempont, érdemes hajtani.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A munkahelyén pozitív fordulatra számíthat, kellemesen csalódhat. Olyan események várhatók, amelyeknek a hatására az életszínvonala jelentősen javulhat. Az anyagi juttatáson kívül még erkölcsi elismerésben is részesül, ami nagyon jól esik a lelkének, mert már rég nem rég nem kapott semmilyen dicséretet, bár szívét–lelkét kitette, még a túlórázástól sem riadt vissza.

Halak (február 20.-március 20.)
Azzal nem vádolhatja senki, hogy nem segítőkész, hogy nem akarna gondoskodni a szeretteiről. Ám a pokol útjai is jó szándékkal vannak kikövezve. Ezért jól tenné, ha merő jóindulatból, fölöslegesen nem szólna bele a családtagjai életébe, mert nem biztos, hogy igénylik. Csak akkor segítsen, ha kérik, máskülönben kellemetlen helyzetbe kerül, aminek sértődés lesz a vége.

Forrás: hirado.hu