Kos (március 21.-április 20.)
Az egyedülálló Kosokra rátalál a boldogság, és ezért szinte még csak egy lépést sem kell tenniük. Minden az elképzelésük szerint alakul, és úgy érezhetik, hogy csak álmodnak. Attól azonban óvakodniuk kell, hogy a szenvedélyük túlságosan magukkal ragadja őket, mert akkor a kevésbé extrovertált partnerek kereket oldhatnak. A könnyű sikertől se váljanak azért elbizakodottá.

Bika (április 21.-május 20.)
Otthonában kemény küzdelemre számíthat, nem ússza meg a vitát sem. Minden türelmességére szüksége lehet, mert a Mars bolygó igyekszik békétlenséget szítani. Ne hagyja, hogy bárki a szerettei közül kihozza sodrából, mert mérgében csúnyán megbánthatja azokat, akiket a legjobban szeret! Indulatait szorítsa háttérbe, mert békeszeretete miatt csak ön húzhatja a rövidebbet.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A szerelemben legyen elővigyázatos, mert szép szavakkal könnyen elvarázsolhatják és rászedhetik. Most jobban teszi, ha nem a szívére, hanem a józan eszére hallgat. Lehet, hogy a nagy vonzerő miatt nem lesz könnyű a szívét bezárni, de ha elgyengül, akkor akár komoly csalódás is érheti. Az ígéretek mögött érdek húzódik meg, ezért a pénztárcájára fokozottan ügyeljen.

Rák (június 22.-július 22.)
Bármennyire is fáradtnak érzi magát, ne halogassa elvégezendő feladatait. Lásson hozzá a rendrakáshoz akár az otthonában, akár a munkahelyén az asztalán, mert máskülönben a káosz erősebbnek bizonyul. Lakásában a rendrakáshoz kérjen segítséget a családtagjaitól, ne akarjon mindent egyedül elvégezni, közösen sokkal gyorsabban végeznek.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Reakciói a szokásosnál is hevesebbek, könnyen dühbe gurul, pedig legszívesebben a keblére ölelné az egész világot. A jegyében lévő Hold következtében hangulatingadozását a környezete is megsínyli, ezért inkább visszavonulnak, mert megtapasztalták már, így sokkal jobban járnak. Hatalmas energiatrtalékait iparkodjon a munkájára vagy nemes célokra fordítani!

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Érzelmileg kissé zárkózott, pedig semmi oka sincs rá, hiszen az égiek támogatják minden lépését. Bátran kockáztasson és kezdeményezzen a kapcsolatában, de még akkor is, ha csak vágyakozik valaki után. A sikert biztosra veheti, ezért a kishitűségét felejtse el! A sikerhez természetesen jó kommunikáció is szükséges, de kevés szóval is mindent elmondhat.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Szokásától eltérően nem képes kompromisszumot kötni, mindenáron saját akaratát szeretné érvényesíteni. A maga útján akar járni, makacs, és ebből a munkahelyén is kellemetlensége adódhat. Saját magát helyezi előtérbe, emiatt most nehezen jön ki a kollégáival. Könnyen megsértődik a legkisebb megjegyzés miatt is, környezete pedig érthetetlenül áll megváltozása előtt.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Remek alkalom a mai nap arra, hogy az üzleti életben a végleg megszilárdíthassa pozícióját Kicsit bizonytalan, de ezt megpróbálja titkolni a vetélytársai előtt, sőt inkább túlzottan magabiztosnak mutatja magát. Kockáztatása kiváló taktikának bizonyul, mert most is érvényesül a mondás, hogy a látszat néha csal. Így komoly nyereségre is szert tehet.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kishitűségét a mai napon a csillagok állása okozza, emiatt kedvetlen és rosszkedvű. Pedig a feje tele van jobbnál jobb ötlettel, melyeket szeretne megvalósítani. A tanuláshoz és a munkájához szükséges újabb ismeretek elsajátításán töri a fejét, ezért akár egy tanfolyamon is szívesen részt venne. Ne adja fel ilyen hamar, mert szerencsére ez csak egy átmeneti állapot!

Bak (december 22.-január 20.)
Nagy hatást gyakorol a környezetére, és képes a szavaival hatalmat gyakorolni. Nagy meggyőzőerejével az üzleti életben mindent elér, amit csak akar. Gondolatainak szinte mágikus erőt képes kölcsönözni, ezért, ha valakit szeretne meghódítani, a kudarctól nem kell félnie. Bátran kezdeményezzen, de inkább legyen kissé visszafogott, mint tolakodó.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Csak abban az esetben képes megoldani a magánéleti problémáját, ha tovább nem áltatja önmagát. A könnyebb utat kényelmesebbnek találja, kitér a gondok elől. Ezzel pedig nem old meg semmit, csak tovább mélyíti a szakadékot a kapcsolatában. Nem szívesen vállalja fel a hibáját, ezért minden kommunikációt hárít, pedig ebben az esetben csak az őszinteség segít.

Halak (február 20.-március 20.)
Nem alkuszik, mert a vezetést semmiképpen sem szeretné kiadni a kezei közül. Képes akár a végletekig is elmenni, mert nem érzi a realitás kereteit. Csak az áhított cél lebeg a szeme előtt, tapodtat sem enged és kompromisszumot sem köt. Meg van győződve cselekedete helyességéről, és nem hallgat senkire. Vezető szerepre tör, emiatt konfliktusra számíthat a környezetével.

Forrás: hirado.hu