Kos (március 21.-április 20.)
Párkapcsolatában a békét akkor tudja helyreállítani, ha több időt és figyelmet fordít társára. Jogosan érzi magát elhanyagoltnak, ha a munka, a barátok és a sport is előbbre való, mint ő. Kos jegyűek hajlamosak saját magukat előtérbe helyezni és figyelmen kívül hagyni mások igényeit. Ám most láthatja, hogy ez hová vezethet. Változtasson szemléletén, míg nem késő!

Bika (április 21.-május 20.)
Szereti a finom ételeket, ami nem baj, de a mértéket tudnia kell, mert ha túlzásokba esik, akkor igen sok munkájába kerül, amíg az ideális súlyát visszanyeri. Főleg a nyári melegben nem szabad a szívét megterhelni azzal, hogy esetleg túlzásba viszi a testedzést. Csak fokozatosan képes leadni a fölösleges felszedett kilókat, máskülönben a gyors fogyásnak káros utóhatása lesz.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Amennyiben szeretne végleg új életet kezdeni, csak akkor lépjen, ha már biztos a dolgában. Egy hirtelen ötlettől vezérelve nem érdemes felrúgni az eddigi életét. Kapkodásról szó sem lehet, mert komoly anyagi veszteség is érheti. Először csak gondolatban játsszon el az ötlettel, hogy mit szeretne, és utána kellene, a realitást végig szem előtt tartva, a tervén gondolkodnia.

Rák (június 22.-július 22.)
Újabb munkalehetőség van kilátásban, és mivel kedvére való, ezért ne tétovázzon sokáig! Gyorsan jusson dűlőre magában afelől, hogy mennyire van szüksége erre a mellékkeresetre, mert mások is szívesen elfogadnák. Ne csak a kedvező anyagiak lebegjenek a szeme előtt, hanem azt is gondolja át, hogy bírja e majd energiával is, hogy még a mostaninál is kevesebb szabad ideje lesz.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A jegyébe belépő Mars bolygónak sok hasznos hatása van, ugyanakkor kellemetlen velejárója is. Kitartást és céltudatosságot ad, ezért mindent megtesz, hogy sikert érjen el, növelje az anyagi bevételét. De azért túlhajszolhatja magát és képes lehet szinte a megszakadásig dolgozni. Ingerültségre és dühkitörésre is hajlamosíthatja, amitől különösen érdemes óvakodnia.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Előnyös változás várható a magánéletében, a felhők egyik pillanatról a másikra eltűnnek az égről, a mai napon már nyoma sincs a békétlenségnek. Kapcsolatában újra szent a béke, a kellemetlen órák már messze járnak. Nem is tudja, hogy mi volt az a butaság, amin olyan hirtelen összekaptak, de az a lényeg, hogy megfogadja, kicsi bajból nem érdemes nagyobbat csinálni.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Az értéktárgyaira most még fokozottabban vigyázzon, mert kissé szétszórt, egészen máson jár az esze. Gondolatai elkalandoznak, és ilyenkor mintha nem is a földön járna. A mai napon, ha csak egy mód van rá, ne üljön gépkocsiba, mert a koncentrálóképessége ingadozhat. Egyszerre csak egy dologgal foglalkozzon, a problémáin ráér törni a fejét este az ágyban.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Fontos döntés meghozatalára nagyon alkalmas a mai nap. Összpontosító képessége kiváló, gondolatai nem ingadoznak szélsőségek között, ezért képes nyugodtan átgondolni a teendőit. Túl sok választása nincs, mert két rossz lehetőség közül kell a jobbikat választania. De azért elkeseredésre semmi oka, mert a rossznak tűnő helyzetből ki lehet hozni a legjobbat.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Jobban jár, ha boldogságáról nem áradozik barátainak, mert van közöttük egyvalaki, aki nagyon irigyli kiegyensúlyozott magánéletét. Akár attól sem riadna vissza, hogy keresztbe tegyen önnek. Nehéz kiismernie, mert nagyon jól álcázza magát, úgyhogy még álmában sem fordulna meg a fejében, képes lenne ártani. Pedig már régóta kígyót melenget a keblén.

Bak (december 22.-január 20.)
Minden diplomáciai érzékét mozgósítania kell, ha nem akar lassan megőszülni a perpatvarok miatt. Próbálja a közvetítő szerepét betölteni rokona és párja között, elsimítani a már egyre jobban mélyülő ellentétet. A probléma nem olyan nagy, mint amilyennek látszik, mert csak egy véletlen félreértésen alapul. De a legjelentéktelenebb seb is elmérgesedik, ha nem kezelik.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Kisebb szívritmuszavar léphet fel, fogja vissza munkatempóját, ne essen túlzásokba! Vérnyomása az egekbe szökhet, főleg, ha valaki vagy valami felidegesíti. Kerülje a konfliktusokat akár a környezetében élőkkel, akár munkahelyén a kollégáival! Nem kell a legkisebb problémát is a szívére vennie, mert akkor a stressz miatt a magas vérnyomása tartóssá válik.

Halak (február 20.-március 20.)
Munkahelyén kellemetlen szituációba keveredhet, mert úgy érzi, hogy nem hagyhatja magát. Komolyan elronthatja a napját, ha belemegy olyan vitába, ami teljesen fölösleges. A szakmai vita még hasznos és előrevivő is lehet, de világnézeti különbségek miatt nem érdemes ölre menni. Esetleg olyan meggondolatlan kijelentéseket tehet, amelyeket már nem vonhat vissza.

Forrás: hirado.hu