Hétfőn megírtuk, hogy egy olyan motoros filmet forgatnak Hódmezővásárhelyen és környékén, amivel a kétkerekűekkel történt balesetekre, és azok megelőzésére szeretnék felhívni a figyelmet. A négy napos filmforgatás harmadik napján a Mártély és Mindszent közötti útszakasz volt a helyszín.

A jeleneteket rendkívül izgalmasan és látványosan rögzítették, ugyanis a történet főhősét és annak motorját egy platóra állították fel és azt egy autóval vontatva mozgatták. Nem volt egyszerű dolga a rendezőnek, ugyanis a mozgó járműről kellett tökéletes filmkockákat felvenniük, de a nehézségeket hollywoodi profizmussal oldották meg.

A stáb szó szerint a halál árnyékában forgatott olykor, de szerencsére a kaszás ezúttal a készítőkkel volt és a film javát szolgálta.
Mint ahogy a többi napokon, ma is sok barát és ismerős segített a jelenetek leforgatásában. Fontos kiemelni, hogy közérdekű alkotás készül, hogy minél kevesebb elkerülhető baleset legyen. Ebben Ön is segíthet, ha a kész filmet megmutatja családjának, haveroknak, barátoknak.

Ebben a nagy melegben még inkább aktuálissá válik a film, hiszen a figyelem, és a koncentrációs képesség ilyenkor lankad. Hibázni viszont nincs lehetőség ha az ember a motorozás megszállottja, a legkisebb hiba is végzetes lehet. Ezért is fontos a sebességhatárok betartása az eszement száguldozás helyett, hiszen a halál mindig ott lohol a nyakunkban.

A film előzetese már el is készült, amit itt tekinthet meg: