A nagyszínpadon olyan húzónevek, kedvencek lesznek láthatók és hallhatók, mint például a Depresszió, a Paddy and the Rats, a Little G Weevil vagy a Rockkalapács. A sokszínűség és szegediség jegyében pörög majd a Szeged Live Stage, ahol a város legszínesebb progresszív zenekarai villantanak: ott lesz sokak mellett a Vacsora Zsuzsival, a Tirke Honolulu, a Sonic Temple és a Sardinelli. Éjszakánként rock-disco, és kocsma-diszkó, várja ropni vágyó ifjakat és örökifjakat. A három napos élményligetet vasárnap este fél tízkor a Vatafaka tűzzsonlőrökkel felturbózott agro-indusztriál dob, tűz, szikra és őseredeti látványkoncertje zárja, amelyben egy eredeti, működőképes Zaporozsec autómotoré a főszerep.

Természetesen nem marad el a belvárosi, jelmezes motoros felvonulás sem és az olyan szetendertek, mint a blokkhajítás, a hangerő mérés és a gumiégető bemutató valamint medence-stunt és az éjszakai pajzán show. Napközben  pedig féláras belépővel az ópusztaszeri emlékparkba vagy a mórahalmi MiniHungary élménytárába motorozhatnak át a fesztiválbelépő tulajdonosai.

Retropartik, éjszakai halálgönb show Gombos Attilával, megannyi élmény a szegedi nyárban! A fesztiválbelépővel a kempingezés a helyszínen ingyenes, a motorosparkoló őrzött és biztonságos lesz.

A szegedi látványos hét vége nem csak a benzinszagú szubkultúrának szól:  a programsor bővelkedik az olyan elemekben, amelyek túlmutatnak egy hagyományos motorostalálkozó kínálatán. Jöjjön el ön is, hívja el barátait, barátnőit, csodálkozzon rá Szeged városának legújabb élmény-partjára! Mert ez a város nem csak a szép lányok, erős férfiak, a napfény és tudomány fellegvára – bár ez mind igaz -, hanem most egy olyan közösségi élményt kínál, amit máshol nem találunk meg!

Forrás: Szegedi Motoros Fesztivál