Gyurisné Pethő Zsuzsanna az Egészséges Vásárhely Program projektmenedzsere, elmondta, hogy nem ez az első projekt, amit felügyel de most nagyon jónak érzi a fiatalos cspaatot, akiket a projejt vége után is szeretne egyben tartani.

Szántai Zsanett projektasszisztens, aki főként az adminisztrációt és mozgásprogramokat felügyeli, azon belül is az aerobik a fő szakterülete kifejtette, hogy nagyon kellemes érzés számára, ahogy az emberek életminősége megváltozik a mozgás hatására.

Makai Anikó szakmai vezető,már az EVP iroda megalakulása óta része a csapatnak. A kezdetektől részt vett az iroda programjainak megszervezésében, és továbbra is szívesen tevékenykedik az EVP-nél.

Zsóriné Deák Erzsébet prevenciós nővér,nem az egészségügyben dolgozott a projekt előtt, de most nagyon örül, hogy rátalált erre az állásra. Nagy türelem és odaadás szükségeh ahhoz, hogy az emberek megnyíljanak a rendelőjében, de szívesen végzi ezt a munkát.

Kis Bakonyi Blanka gyakornok 1 hónapja része az EVP munkájának, de már részletesen belelát az elvégzendő feladatokba. Nagyon jól érzi itt magát és kisebb külföldi tanulmánya után vissza szeretne majd térni.

Bozó Tünde pénzügyi- és projekt asszisztens feladata, hogy a felgyülemlett papírhalmazokon átlásson, az ő kezén futnak át a projekt pénzügyei is. Szeret ezzel a csapattal dolgozni és a projekt vége után is bízik abban, hogy tovább folytathatják a munkát.

Széchényi 2020! Befektetés a jövőbe!

Készült az Európai Uniótámogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával, az EVP- Egészségfejlesztési Iroda megbízásából.

sk