– Az elmúlt napokban, hetekben komoly bővítésen esett át az üzlet: modernebb és gazdaságosabb gépekkel szereltük fel a konyhát, így még gyorsabban tudjuk kielégíteni a megrendelők igényeit – fogalmazott Kucsera László.

A bőséges menükínálat mellett Á la carte ételek közül is választhat az, aki Vásárhelyen a kiszállítás mellett dönt. Pizzák, frissen sültek, hamburgerek, levesek minden mennyiségben. A házias ízek garantáltak.

A tavalyi évben már jelen volt büfé formában a Menüfaló a szentesi strandon is. Idén sem okoznak csalódást a fürdőzőknek. A strand nyitvatartási ideje alatt nemcsak a tipikus strandételek (hot-dog, hamburger) közül választhatnak az éhező népek, hanem akár egy pörköltöt is elfogyaszthatnak a nagy melegben.

– A Kölcsey Menüfalót a Kölcsey és a Síp utcák kereszteződésénél találja, ahol akár a helyszínen, a vendégtérben is rendelhet elvitelre. Vezetékes telefonon a 62/220-822-es telefonszámon rendelhet vagy mobilon a 30/389-26-96-os számot hívja. A Kölcsey Menüfaló internetes oldalát ide kattintva érheti el – mondta el Szilágyi Melinda.

Fontos, hogy készpénzzel, SZÉP kártyával vagy akár bankkártyával is fizethet a futárnál, csak jelezze előre. Megrendelését már reggeltől várják, az ételek kiszállítása 11 órakor kezdődik, a menüket pedig délután 1-ig rendelheti meg. Az Á la carte és pizza megrendeléseket este 10 óráig várják, pénteken és szombaton este 11-ig.

Szentesen pedig a strandon, a Csallány Gábor part 4. szám alatt kell keresni a Kölcsey Menüfaló feliratot!

ÉR.