A megszokott szolgáltatásokon kívül péntektől vasárnapig számos szórakozási lehetőséggel várják a vendégeket a makói Hagymatikumban. Az immáron harmadik alkalommal megrendezett fürdőfesztivál nyitónapján a 33 méteres medencénél felállított szabadtéri színpadon és környékén egymást váltották a programok. Még thaiföldi masszőrök is érkeztek, s bárki kipróbálhatta, milyen is az, ha szakavatott kezek veszik kezelésbe.

– Nagyon szeretem Dj. Alyót, így eljöttem Makóra, mert ő is fellép – árulta el Tomán Nikoletta. A fiatal lány ugyancsak temesvári, ahogy a kedvence is. Nikoletta és barátai két éjszakát is a Maros-parti városban töltenek, mert jegyet vettek a fürdőfesztiválra. – Nálunk nincs ilyen jó strand, mint az itteni, ezért már nem először vagyunk itt – tette hozzá Niki.

Mind a vízben, mind a szárazon megmozgathatták magukat a vendégek. Pénteken többek között volt aqua fitness, jóga, spinning, mama-baba torna, fitball és még számos sportolási lehetőség. – Nagyon szeretem ezeket a sportokat, főleg nézni, ahogy a csajok csinálják, s most ráadásul egy szál bikiniben – mondta nevetve egy fiatalember, s egy hideg sörrel a kezében kényelmesen elhelyezkedett a nyugágyban. Tóth Norbert – miközben le sem vette a szemét a tornáról – hozzátette: a magyar, s azon belül a makói lányok a legszebbek.

A fürdőző fesztiválozók kedvenc zeneszámaikat is kérhették, hiszen rögtönzött kívánságműsort is szerveztek nekik. Az óriási kivetítőn pedig a korábbi évek programjairól készített összeállítást nézhették meg. A pénteki nap egyben rá is hangolta a vendégeket a kánikulai szombatra és vasárnapra, mert ekkor Lajsz András koktélokat gyárt, Csepregi Éva énekel, a Honeybeast pedig 90 perces élő koncertet ad, de lesz pörköltfőzés is, valamt habparty.

Munkatársunktól. K.