Kos (március 21.-április 20.)
Legszívesebben kivenné a jól megérdemelt szabadságát, de még nem dőlhet hátra, mert nincs itt a pihenés ideje. Először a munka és a kötelesség, és csak utána gondolhat a semmittevésre. Rendkívül lassan halad a feladataival, nem mintha nem értene hozzá, de már csak a teste van a munkahelyén. Úgy érzi, sohasem végez, ólomlábakon jár az idő.

Bika (április 21.-május 20.)
Ég a keze alatt a munka, és bármihez is nyúl, a szerencse ön mellé pártol. Nyugodtan kockáztathat az üzleti életben, akár nagyobb haszonra is szert tehet. Okos befektetésekkel növelheti a bevételét, amivel megvalósíthatja az eddig anyagiak hiányán múló elképzeléseit is. A szerelemben legyen óvatos, nem kell minden kínálkozó lehetőséget megragadnia, mert vágya megtéveszti.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Hajlamos a könnyelműségre és a felületességre, ezért ha külföldre utazik vagy üdülni megy, ne felejtsen el, biztosítást kötni. Vezessen körültekintően és óvatosan, hiszen mások a vezetői szokások, amit talán tökéletesen nem ismer. Vigyázzon értékeire, mert szétszórtságában nyitva hagyhatja táskáját vagy kocsija ajtaját, ablakát. Otthonában is legyen elővigyázatos.

Rák (június 22.-július 22.)
Nem szeret segítséget kérni senkitől, mert mindent egyedül szeret megoldani, most mégis szüksége van támogatásra, ami elsősorban nem anyagi jellegű segítség. Magánéleti gondjaira szeretne tanácsot kapni, de akitől reméli a pozitív véleménynyilvánítást, abban csalódnia kell. Mert sokkal reálisabban látja a problémát, ezért őszinte és pártatlan véleményét nem rejti véka alá.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Valaki szeretné behálózni és közelebbről megismerni, de ennek komolyan ellenáll, mert a munkájával van elfoglalva. A feladataira koncentrál, mert a sikeres megoldástól nagyon sok függ. Szeretne feljebb jutni a ranglétrán, így nincs ideje flörtölni, és az igazat megvallva nem akar munkahelyi kapcsolatba bonyolódni. Nehéz tudtára adni az illetőnek, ezért halogatja ennek közlését.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A Neptunusz bolygó negatív hatása miatt fogékonyabb a fertőzésekre, ezért legyen óvatos a strandokon és a fürdőkben. Otthonában ne tartogasson lejárt szavatosságú élelmiszereket és az ételek hűtésére is gondosan ügyeljen. Külföldi utazása során, pedig alaposan mosson kezet és csak megbízható helyen elkészített specialitásokat egyen. Kerülje a halakat, és a tenger gyümölcseit.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Hamarosan elmúlnak a gondjai és visszatérnek a szép napok az életébe. A félelmei azok, amelyek megakadályozzák abban, hogy könnyedén vegye az akadályokat. Ez, a borúlátó hangulat csak egy átmeneti időszak, és ahogy jött olyan gyorsan túl lesz rajta. Csak önmagát akadályozza abban, ha ragaszkodik a kétségeihez és túl sokat foglalkozik fölösleges dolgokkal.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Már nagyon vágyik szabadságra, mert úgy érzi, szervezetének nagy szüksége lenne a teljes kikapcsolódásra. Sajnos erre még egy kicsit várnia kell, mert kötelességei nem teszik lehetővé a hosszabb távollétet. Azonban bizakodjon, mert ami késik, nem múlik, s ha ügyesen átcsoportosítja, megszervezi a munkáját, akkor nyugodtan átadhatja magát a pihenésnek.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Pozitív változások várhatók az életében, elvonulnak a sötét felhők a feje felől. Szerencsére a Szaturnusz bolygó egy időre elhagyta a jegyét, így sokkal szebbnek látja a jövőt. Határozottan könnyebben veszi az akadályokat, szokásos optimizmusának semmi sem szabhat gátat. Használja ki ezeket a kedvező napokat, de gondoljon arra, hogy mi az, amin feltétlenül változtatni kell.

Bak (december 22.-január 20.)
Szeretne a saját lábára állni, a maga ura lenni és olyan munkát végezni, amivel megvalósíthatja az elképzeléseit. Terve kész a fejében, már csak az induláshoz szükséges összegre van szüksége. Sajnos álmai megvalósításhoz a saját pénzét még ki kell pótolni, így fő a feje, hogy honnan szerezhetne.  Lehet, hogy olyan embertől kell kérnie, akitől máskor eszébe sem jutna.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ne hagyja, hogy a családjában elfajuljanak a veszekedések. Bármennyire is szeretne kimaradni ebből a helyzetből, mégis próbálja elvállalni a békebíró szerepét. Okos ötleteivel, kreativitásával biztosan le tudja hűteni a kedélyeket és újra szent lesz a béke az otthonában. Sajnos vannak olyan népszerűtlen feladatok, amitől még a hideg is kirázza, de a cél érdekében lépni kell.

Halak (február 20.-március 20.)
Fontosnak tartja az érzelmi biztonságot, igényli, hogy az életét összekösse valakivel, de most úgy érzi, hogy ami sok, az sok. Partnere szoros kötődése nagyon terhes, mert minden lépéséről tudni szeretne. Birtoklási vágyával és a túláradó szeretetével szinte megfojtja, és sokszor úgy érzi, hogy nem kap levegőt mellette. Nem akarja megbántani őt, inkább tűr, pedig nem kéne.

Forrás: hirado.hu