Kos (március 21.-április 20.)
Hideg zuhanyként éri, hogy amiben annyira reménykedett, az nem valósulhat meg. Biztosra vette, hogy jó lóra tett, de nem tud mit tenni, be kell látnia, hogy nem jól mérte fel a helyzetet. Az ördög sohasem alszik, egy porszem került a gépezetbe és máris nem úgy sikerült, ahogyan eltervezte. Ez a porszem pedig a Neptunusz bolygó, amely sajnos keresztülhúzza számításait.

Bika (április 21.-május 20.)
Az egész napos ügyintézés és rohangálás nem testmozgás a szó igazi értelmében. Szüksége van rá, hogy a teste minden porcikáját időről időre átmozgassa. Kényelmes természetű, de a józan észnek felül kell kerekednie a kényelemszeretetén. Mivel a Bika jegyűek kissé hajlamosak az elhízásra, ezért válasszon kedvére való testmozgást, amely alatt még kellemes társaságban is lehet.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Rengeteg érdekes ötlet születik az agyában, de nem érdemes mindegyikbe belekapnia. Állítson fel fontossági sorrendet, és az összes lehetőséget körültekintően mérlegelje! Természetesen a pénzügyi helyzetét is vegye figyelembe, és ha minden úgy alakul, ahogy eltervezte, ne késlekedjen, vágjon bele! Ha nem muszáj, ne társuljon senkivel, vagy csak egy megbízható emberrel.

Rák (június 22.-július 22.)
Itt az ideje, hogy végre felvegye a kesztyűt és megvédje az érdekeit. Nem kell mindent eltűrnie, főleg nem a tiszteletlen viselkedést. Érzékeny lelke miatt hajlamos páncélt növeszteni maga köré vagy visszahúzódni a csigaházába. Néhány esetben hasznos ez a taktika, de ennek az a veszélye, hogy túlságosan megszokja, hogy jobb, ha el sem kezd harcolnia a jogaiért.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Bármihez fog, ügyesen megoldja, minden problémára megtalálja a megoldást. Sikere mögött komoly teljesítmény és szorgalom húzódik meg. Nem érzi a fáradtságot, mert élvezi, amit csinál, így szinte röpül az idő. Az elért siker nem véletlen, mert keményen megdolgozik érte, aminek anyagilag is megvan a látszata. Most úgy élhet, ahogy szeret, nem kell fogához vernie a garast.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Jobban tenné, ha több információt begyűjtene, még mielőtt hadba indul kiszemeltje meghódítására. Komoly meglepetés érheti, ha semmi mást nem, csak a célt látja, de a veszélyeket nem veszi figyelembe. Természetesen kockázat nélkül nincs üzlet, de sokkal jobb lenne csekély veszteséggel megünnepelni a győzelmet. Erre most nincs sok esélye, a csatában akár el is vérezhet.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Egyre nehezebben viseli a kritikát, túlérzékeny hangulatban van, ezért hamar megsértődik. Könnyen összekap bárkivel, mert nehezen látja be, hogy időnként hibázik. Nem érdemes halogatni a hibák kijavítását, mert ezzel csak ront saját helyzetén. Minél hamarabb belátja, hogy a lónak is négy lába van, mégis megbotlik, annál jobb lesz a viszonya a környezetében élőkkel.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Remek napra számíthat, onnan kap dicséretet, ahonnan nem is várta, és ez elégedetté teszi. Könnyen szót ért bárkivel, sikerül elfogadtatnia az érveit a környezetével anélkül, hogy komolyabb vita kerekedne belőle. Eszébe sem jutna elégedetlenkedni vagy panaszkodni, ha minden napja olyan kiegyensúlyozott lenne, mint a mai. Na jó, nem mindegyik, beérné kevesebbel is.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Lassítson és vegyen vissza a tempójából, mert ha túlságosan pörög, akkor kimeríti a szervezetét. A feszített idegállapot állandó készenlétben tartja az immunrendszerét, így fogékonyabb lehet a betegségekre. Az impulzitás, a lelkesedés nagyon hasznos, mert általuk sok mindent meg tud valósítani, de egyensúlyra kell törekedni, nem szabad semmit túlzásba vinni.

Bak (december 22.-január 20.)
Úgy érzi, hogy a munkaidejének sohasem lesz vége, pedig alig várja, hogy kiszabadulhasson és találkozhasson a kedvesével. Az utóbbi időben ritkábban tudtak találkozni, és szeretnék bepótolni az elvesztegetett időt. Jó előre mindent eltervezett, megszervezte a programokat, sőt szép meglepetéssel is készül. Nagyon bízik benne, hogy most minden úgy alakul, mint a mesében.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Bátran beszélje meg felmerülő problémáit a partnerével, ne hallgassa el, hogyha valami bántja. Jó kommunikációval képes lesz jó irányba terelni a kapcsolatukat. Szorítkozzon csak a lényegre, és igyekezzen elkerülni a vádaskodást vagy kedvese minősítését. Okos érvekkel, szeretettel és természetesen türelemmel tisztázni tudja még a legnagyobb félreértéseket is.

Halak (február 20.-március 20.)
Nagy a nyomás, amit el kell viselnie a családjában, ennek ellenére mindent egyedül akar csinálni. Szeretne mindenkinek megfelelni, és nem akarja kiadni a kezéből a kormányrudat. Lassítania kell, mert ha mindent a vállára vesz és egyedül visz, akkor előbb vagy utóbb, de biztosan kimerül. Ne tetszelegjen a mártír szerepében, inkább ossza meg a munkát szeretteivel!

Forrás: hirado.hu