Vannak alap dolgok, amiket meg kell nézetnünk minden út előtt az autónkon – például a víz és olajszintet kell ellenőríztetni. Az is fontos, mivel nyár lévén mindenki használja az autójában lévő klímát, hogy az ki legyen takarítva. Ehhez a művelethez szakemberre van szükségünk. A Nagy autószervíz és a H-MAxX Kft 12 éve dolgozik kooperációban egymással, és ők mindenben tudnak segíteni, az alap műszaki ellenőrízéstől a nagy problémákig.

A mai modern technika már úgy működik, hogy az autókat összekötik számítógépekkel és egy speciális program segítségével “kiolvassák” a problémáját. Szinte olyan, mint az EKG az embereknél.

Nagy Sándorra és kilenc munkatársára 0-24-ben lehet számítani, akkor is, ha lerobbantunk valahol. Tisztáztuk azt is, hogy nem véletlen, hogy nyáron nyári gumit, télen pedig télit használunk. Nyáron elég a vékonyabb, jól tapadó gumi réteg az utakra, ahogy mi sem veszünk fel télen egy bőr cipőt, ugyanez vonatkozik az autónk “öltöztetésére” is.

Bármilyen autós problémával hívják bizalommal Nagy Sándort a 30-9-380-194-es számon, Bagaméri Attilát pedig a 30-611-2226-os számon érik el.

sk