Kos (március 21.-április 20.)
Túlzott optimizmusa bajba sodorja, mert addig halogatja a munkája befejezését, amíg végül kicsúszik az időből. Reménykedik, hogy még rengeteg ideje van, és ezért egész mással foglakozik. Mikor érzi, hogy szorul a hurok, még akkor is abban bízik, hogy ha belehúz teendői elvégzésébe, akkor gyorsan utoléri magát. Ha sikerül is, fogadja meg: előbb a munka, utána a pihenés.

Bika (április 21.-május 20.)
Túlságosan kritikus kedvében van, és olyan magas mércét állít a párja elé, hogy képtelen megfelelni az elvárásának. Semmi nem jó, amit csinál, szinte még az élő fába is beleköt, és ezzel meg is teremti táptalaját a vitának. Ragaszkodik saját igazához, nincs ember, aki képes meggyőzni az ellenkezőjéről. Pedig jobb lenne, ha engedne, mert akkor megúszna egy békülési kísérletet.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Egy váratlan fordulat felborítja az egész napi programját. Csendes, nyugodt napra számít, ám a sors keresztülhúzza a számítását. A kellemetlen hír hallatán nagyon felizgatja magát, mivel nem tud meggyőződni az állítás igazáról, ezért minden gondolata e téma körül forog. Igazából képtelenségnek tartja, de azért nyugtalan, mert nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.

Rák (június 22.-július 22.)
Remekül helyt áll a munkahelyi csatározásban, és nem hagyja magát félreállítani. Ügyesen érvel, emiatt kikerül minden buktatót, amit az ellenfelei állítanak. Kiváló megérzésére hallgat, és elfogadja annak az embernek a segítségét, aki mindenben támogatja, hiszen ismeri a munkáját és a teljesítményét. Ketten már sokkal erősebbek, így már nincs mitől tartania.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Sikerül visszavernie egy szerelmi támadást, pedig majdnem elgyöngült. Személyiségével elvarázsolt valakit, aki gyorsan szeretné meghódítani. Szimpatikus lenne az illető, de a rámenőssége riasztja, mert nem szereti ezt a stílust, és mindennek meg akarja adni a módját. Fél, hogy megbántja, de érzi, ha nem elég határozott és kemény, akkor a végén még beadja a derekát.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A szokásos rutinvizsgálaton kell részt vennie, és emiatt már előre rémeket lát. Szeretne minél hamarabb túl lenni rajta, hogy nyugodtan tudja álomra hajtani a fejét. Mivel az időt nem tudja sürgetni, jobban jár, ha elfoglalja magát kellemes dolgokkal és nem aggodalmaskodik. A pozitív gondolkodás fél siker, nagyon jól teszi, ha elsajátítja, mert mindig nagy segítség.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Legyen óvatos a szerelemben, mert olyan nagy fába vágta a fejszéjét, amibe beletörik. Mielőtt könnyelműen belesodródna a viszonyba, jól gondolja meg, hogy mit vállal, mert lehetséges, hogy nem lesz ereje kimászni abból a veremből, amit saját maga ásott. Rendkívül vonzó és karizmatikus a kiszemeltje, a kisugárzása magnetikus, ezért jó lesz, ha időben elmenekül.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nem retten meg semmitől, amikor a célt már kitűzte, és egy vadászkopó szívósságával végre is hajtja elképzelését. Az akadályok csak felvillanyozzák, és még nagyobb erőfeszítésekre ösztönzik. Nem szereti a változásokat, de ha elhatározta, hogy melyik úton halad, akkor arról nem tér le sem jobbra, sem balra. Amit eltervezett, ha nem is könnyen, de biztosan megvalósítja. Vágjon bele!

Nyilas (november 22.-december 21.)
A befektetett energiái egyre jobban kezdenek megtérülni, már látja a fáradságos munkája eredményét. Most már áldja az eszét, hogy az első nehézség láttán nem adta fel, és képes volt az elég gyakran fellépő lustaságát is legyőzni. Anyagi helyzete is határozott javulást mutat, és ha képes egy kicsit visszafogni magát a költekezés terén, akkor nem lesz oka panaszra.

Bak (december 22.-január 20.)
Nagyon sokat árthat magának, ha a munkahelyi viselkedését összekeveri a párkapcsolatában használt stílusával. A munkahelyén fontos a kimért, bár barátságos, de kellő távolságot megtartó fellépés, de a szerelemben ezt már nem ajánlatos alkalmaznia. Hivatásában lehet, hogy elég magabiztosan mozog, de a párkapcsolatában még van mit javítania az érzelmei kimutatásában.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Kerülni és nem belemennie kellene a vitába a kedvesével. Hajlamos egy véresen komoly küzdelemnek tekinteni a konfliktust, és minden eszközt bevet, hogy a győzelmet megszerezze. Nem képes veszíteni, ezért makacsul ragaszkodik a vélt igazához, pedig kompromisszumkötéssel, higgye el, sokkal többre menne. Gondolja át, hogy mennyit veszíthet azzal, ha nincs béke!

Halak (február 20.-március 20.)
Nagy hatással van a környezetére, mindenkivel szót ért, és hallgatnak a szavára. Szívesen segít rászoruló rokonának, pedig jobban tenné, ha megtagadná, mert már többször csalódott benne. Jószívűsége bajba sodorhatja, mert lehet, hogy a kölcsönadott összeget sohasem látja viszont. Ébersége azonban nem működik, és a segítőkészsége felülkerekedik a gyanakvásán.

Forrás: hirado.hu