Kos (március 21.-április 20.)
Nem ártana, ha többet pihenne. Élvezze a semmittevést vagy tegye azt, amihez kedve van. Ne erőltessen semmit, hagyja, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Nem kell mindenhol ott lennie, és minden percét valami izgalmas tevékenységgel kitölteni. Így jövő héten feltöltődve újra eleget tud tenni a kötelességeinek.

Bika (április 21.-május 20.)
Ne foglalkozzon semmi mással, töltse az idejét kedvesével.  Ő ugyanis régóta csak arra vár, hogy kettesben legyenek, s ne zavarják a folytonos telefonok. Törölje ki a fejéből a munka, az üzlet szavakat, mert a párja megérdemli a különleges figyelmet.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nem kell kapkodnia, mert kiszemeltje nem tud, de nem is akar elmenekülni. Csak nyugodtan haladjon az ismerkedés útján, nem szabad, hogy a hevességével megrémítse. A nyertesek biztos tudatával cselekedjen és készítse el a végleges meghódításához szükséges haditervet.

Rák (június 22.-július 22.)
Minden oka meg van rá, hogy jól érezze magát, mert nem kell semmi nehézségtől tartania. Igazi főnyeremény a mai nap, élvezze a nyugalmat és igyekezzen a szeretteivel minél több időt együtt tölteni. Tegye félre a házi munkát és a nagytakarítást se erre a napra időzítse, ha teheti, a konyha tájékára se menjen. Közös ebéd a szabadban vagy egy étteremben remek program.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A mai nap nem alkalmas arra, hogy mellékutakon járjon. Bár nagyon szeretné megúszni a családi programokat, mert sokkal izgalmasabb dologgal is el tudná tölteni az idejét. Ám erre még gondolnia sem szabad. Pechjére partnerének rendkívül jók a megérzései, s bár hihetetlennek tűnik, de még szinte a gondolataiban is képes olvasni. Most eszébe se jusson kockáztatni.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nehezen tud kikapcsolódni, mert a gondolatai egyfolytában a pénzügyei körül forognak. Nincs se éjjele, se nappala, mert azon töri a fejét, hogyan tudná minél hamarább visszaállítani az anyagi-, és ezzel a lelki egyensúlyát. Igaz, hogy túlköltekezett, de próbáljon pihenni és lazítani, mert a szorongással nem old meg semmit. Szerencsére a segítség is hamarosan megérkezik.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Melegre és napfényre vágyik, ezért alig várja, hogy a vízparton töltse a napját. Szervezete nehezen viseli a borongós, hűvös időt, ilyenkor könnyen felfázik vagy meghűl. Ugyanakkor a napozásnak is megvan a veszélye, ha túlzásba viszi. A Mérleg jegyű embereknek a legszebb a bőrük és, ha vigyáz rá, akkor egész idős koráig gyönyörű marad.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Szíve repes az örömtől, mert minden a vágya szerint alakul. Nem kell akadályokkal sem számolnia, mert a nehézségek, mint a köd elillannak az életéből. Végre felhőtlenül élvezheti szabadnapját és a boldogságát szívesen megosztja szeretteivel. Az ilyen kiegyensúlyozott napja ritka, mint a fehér holló, ezért tudja, nagyon meg kell becsülnie.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Túlságosan is sokat dolgozott az elmúlt napokban, így most szüksége van kikapcsolódásra. Lepje meg magát és szeretteit egy kis pihenéssel. Szervezete vágyik a feltöltődésre, idegrendszere pedig nyugalomra, csöndre. Sétáljon nagyokat, ha lehet erdőben, de ha vízpartra vágyik, akkor oda. Ússzon, napozzon, de fokozottan óvja bőrét a napsugárzás káros hatásától.

Bak (december 22.-január 20.)
A nevetés ragályos, ezért vegye körül magát vidám emberekkel, szórakozzon és élvezze az életet. Abban a helyzetbe, amiben most találja magát ez a legnagyobb gyógyír. Így addig sem kell a problémájára gondolnia és a megoldáson törnie a fejét. Adjon egy kis időt és lehetőséget a szívének, hogy képes legyen felejteni, a lelkének meg hogy minél hamarább tudjon megbocsátani.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nagyon kellemetlen, ha mélyen a zsebébe kell nyúlnia, mert nem tartotta be a szabályokat. Pedig a mai napon nagy az esélye, hogy a figyelmetlensége következtében megcsappanjon a pénztárcája tartalma. Most nem bízhat a jó szerencséjébe sem, mert Fortuna nem nyújtja a segítő kezét. Sajnos csak önmagára és az éberségére számíthat, ezért legyen nagyon résen.

Halak (február 20.-március 20.)
Szüksége van arra, hogy a családjában kialakult háborús övezetet a béke szigetévé varázsolja. Valószínű, hogy nagy fába vágja a fejszéjét, de végül is az egész napját arra áldozhatja, hogy rendbe hozza a dolgait és elsimítsa a nézeteltéréseket. Kitalálhatott volna jobb programot is magának, de ezen jobb, ha minél előbb túlesik. Lelke megnyugszik, és újra harmónia veszi körül.

Forrás: hirado.hu