Szegeden és a megyében is szinte nincs olyan hely, ahol 30-as és a 40-es korosztály szórakozni tudjon egy igazán jót. Ez adta az ötletet ahhoz, hogy létrehozzák az úgynevezett Dejavu-fesztivált. A szegedi egykori Postás sporttelepen a kilencvenes évek bulijai elevenednek meg ebben a pár napban.

A múltidéző programsorozat keretében kicsik és nagyok újból hatalmasat bulizhatnak. A fiatalabb korosztálynak Dj. Bobo neve nem sokat mond, valamint, ha közelítünk szűkebb hazánk felé, talán a Neoton Família és az Animals Cannibals is távol áll tőlük. Ennek ellenére a csongrádi megyeszékhelyen mindegyikük fergeteges koncertet adott, melyet hatalmas ovációval jutalmazott a közönség.

Csordás Tibi és Kefír, ezek a nevek a mai korosztálynak talán ismeretlenül cseng. Viszont, ha megemlítjük a Fiesta zenekart, vagy a V-Tech formációt, akkor már jó pár sláger eszébe jut mindenkinek. A srácok a nagyszínpadon tettek ki magukért és hozták vissza az elmúlt esztendőket. Az igazi retrót a Neoton Família jelentette. Csepregi Éva és a többiek visszahozták egy kis időre az elmúlt esztendőket Szegedre.

Az egykori telep zöld gyepén tényleg újraéledt a múlt. A mai fiataloknak is érdemes lenne kilátogatniuk, hiszen a kannibálok és társaik olyan zenét mutatnak nekik, illetve olyan hangulatot, melyet a mai rohanó társadalmunk már nem győz követni. Ez a pár napos fesztivál az idősebbeknek az elmúlt ifjúsűgot hozza vissza, a fiataloknak pedig megmutatja. milyen is volt az egykori szórakozás,

Munkatársunktól. K.