Kos (március 21.-április 20.)
Egyhangúan indul a napja, emiatt nem is érzi jól magát a bőrében, szeretne valami újdonságot és érdekes tevékenységet kipróbálni. Ezért töri a fejét, hogyan tudná eltölteni a szabad idejét. Szerencsére váratlan meghívásnak tehet eleget, mert a barátai izgalmas túrára hívják, ahol próbára kell tennie az állóképességét.

Bika (április 21.-május 20.)
Inkább az egyedüllét, mint egy újabb csalódás, ilyenfajta viszonyulása nem igazán jó elgondolás, mert ezzel esélyt sem ad a boldogságnak. Egy csalódás még nem a világ vége, hiszen minden kapcsolat más és más. Ne rontsa el az életét szándékosan, hiszen valakivel boldogan is élhetne.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Fogja kézen a családtagjait és vigye el őket egy hétvégi kirándulásra. Hogyha a pénztárcája engedi, olyan vidékre is elutazhatnak, ahol még sohasem jártak együtt. Ön remek szervező, így a szállást is hamar meg tudja oldani – a nyár előtti zárás és témazárók előtt mindannyiuknak jót fog tenni egy hétvége távol az otthoni gondoktól.

Rák (június 22.-július 22.)
Ne keseredjen el, ha nem úgy alakul a programja, ahogyan eltervezte! Sajnos előfordul az, hogy önhibáján kívül lemarad valamiről. De ne legyen elkeseredve, a lehetőség mindig adva van, csak észre kell vennie. A változtatás az élet velejárója, még ha először rémisztő is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Öröme sajnos nem tart olyan soká, ahogyan azt várta, de sebaj, mert mindig minden nem sikerülhet. Az a lényeg, hogy nagyobb anyagi veszteség nélkül megúszta, a csalódást meg majd túléli valahogy. Az optimizmusa töretlen marad, így ismét lelkesen veti bele magát az újabb és újabb megméretésekbe.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A mai nap folyamán könnyen megismerkedhetnek olyasvalakivel, akit nagyon is szimpatikusnak talál. Szívesen venné a közeledését, de már az első pillanattól kezdve félelem fogja el és kétségek gyötrik, mert tart a csalódástól. Nem jó, ha mindjárt a legrosszabbra gondol, anélkül, hogy jobban kiismerné a körülményeket. Legyen bizakodó, hiszen még nem történt semmi!

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Úgy gondolja, ha nincs itthon a macska, akkor nyugodtan cincoghat az egér, hát igyekszik kirúgni a hámból. Olyasmibe is hajlamos könnyelműen belesodródni, amivel komolyan veszélyeztetheti a kapcsolatát. Bele sem gondol, hogy mi lesz, ha véletlenül kitudódik és egy jóakarónak köszönhetően a kedvese fülébe jut. Biztos benne, hogy ezt akarja?

Skorpió (október 23.-november 21.)
Mielőtt vakon megbízna valakiben, először inkább ismerje ki. Most is túlzottan magabiztos, és feltétel nélkül megbízik a saját értékítéletében. Felettébb óvatlan, ha a szívét és a lelkét is könnyelműen kitárja, csak azért, mert a másik a hiúságához megtalálta az utat. De ha már így alakult, legalább a pénztárcáját tartsa bezárva, mert naivitásának anyagi vonzatai is lehetnek.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Itt az ideje, hogy lassítson, hiszen nem kell rohannia a szabadnapján sehová sem. Élvezze a családjával eltöltött reggelit, mert a hétköznapi rohanásban nem sok idejük marad együtt étkezni. Most lehetősége lenne arra, is, hogy előhozakodjon dédelgetett tervével, amit már rég óta szeretne megosztani velük. Ne keseredjen el mindjárt, ha elsőre nem arat osztatlan sikert vele.

Bak (december 22.-január 20.)
Szinte repdes a boldogságtól, ami nem is csoda, mert régóta dédelgetett vágya teljesülni látszik. Öröme határtalan, és legszívesebben világgá kürtölné, olyannyira nem tudja magában tartani. Pedig sokkal jobban tenné, ha csak azokkal osztaná meg, akiben teljesen megbízik és biztos lehet benne, hogy nem élnek vissza a bizalmával. Legyen óvatos, jobb félni, mint megijedni.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Testi tünetekkel tiltakozhat a lelki problémái ellen, s ez a mai napját is elronthatja. Meghiúsulhat az előre eltervezett programja és akár felborulhat a megszokott napirendje is. Szánjon rá egy kis időt, hogy megfogalmazza a gondjait. Bátran mondja el a párjának, mi bántja, ne féljen attól, hogy őszintén kitárulkozzon, mert a bizalmával nem fog visszaélni.

Halak (február 20.-március 20.)
Jól tenné, ha változtatna a világhoz való viszonyulásán, mert mostanában hajlamos eltúlozni a problémáit. Csak a saját szemszögéből képes megítélni a dolgokat, és természetesen saját magát nem hibáztatja semmiért. Eméssze meg azt is, amin fölöslegesen izgatja magát, és próbálja meg beleélni magát mások helyzetébe. A pozitív gondolkodást meg lehet tanulni.

Forrás: hirado.hu