A laminált padló bármilyen más termékkel felveszi a versenyt, akár kő helyett is lehet használni, például a konyhában is, ahol ebéd vagy vacsorakészítés közben bizony sokat kell topogni. Itt kimondottan jó, ha nem hideg az aljzat. A laminált padló, meleg burkolatnak számít, és otthonossá varázsolja a lakás bármelyik helyiségét. Hiszen vannak már olyan laminált padlók is, amelyek akár a fürdőszobában is alkalmazhatók.

A laminált padlók tartóssága is sokat javult az elmúlt években, de mi is tehetünk azért, hogy ez a padlóburkoló sokáig szép maradjon. A legfontosabb, hogy egyenes felületre rakjuk le, hogy ne sérüljön a klick rendszer, ne csússzanak el a lapok, ne púposodjon fel, ne billegjen, kellemes legyen rajta járni éveken, évtizedeken keresztül. Ebben a DIEGO is tud segíteni. Kaphatók olyan aljzatkiegyenlítők, amelyek megoldják ezt a problémát, de a kisebb problémákra táblás megoldást is tudnak javasolni, amelyek remek hő- és hangszigetelők, és jó az aljzategyenlítő képességük. Lerakni is nagyon egyszerű őket.

A lerakáskor az esztétikumra is fontos odafigyelni – tartsuk az egy-másfél cm távolságot a faltól. Ezt a rést azonban el kell takarni. A DIEGO minden laminált padlóhoz szín azonos szegő lécet tud kínálni, illetve, ha máshol is van hézag – például ha másik burkolattal (szőnyeggel, hidegburkolattal) találkozik a laminált padló, oda fém profilokat, takaró szegélyeket tudnak javasolni. Például az amerikai konyhás lakásokban ez remek, látványos megoldás lehet.

A DIEGO kínálatában megtalálható minden, ami a lakás átalakításához, felújításához szükséges, legyen szó akár parkettáról, PVC padlóról, padlószőnyegről, karnisról, függönyről, tapétáról.

A DIEGO Szőnyeg-PVC-Parketta-Függöny Áruház várja Önöket Hódmezővásárhelyen, a Lánc utca 5. szám alatt. Telefon: 62/244-777, de érdemes a kínálatot az interneten is megnézni: www.diego.hu, sőt, itt a DIEGO Klubkártyával kapcsolatos információkat is megtalálják. Nyitva tartás: hétköznap délelőtt 9-től délután 6-ig, szombaton 9-től délig.

Kiskata