Kos (március 21.-április 20.)
Csupa siker éri mindenhol, de azért még ne bízza el magát. Ma különösen nagy megméretésnek van kitéve, és a helytállásán nagyon sok múlik. Egy randevú még nem minden, és jó, ha van folytatása is, ezért ne igyon előre a medve bőrére.

Bika (április 21.-május 20.)
Túl sokat rágódik bizonyos dolgokon, nem képes túltenni magát rajtuk. Felnagyítja a problémákat és hajlamos elméleteket gyártani, amelyeknek semmi közük a valósághoz. Fegyelmezze gondolkodását és inkább elérhető célt tűzzön ki maga elé.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Talán igaza van a párjának, ha szemrehányásokkal illeti, amiért szerinte kevés időt tölt vele. Inkább gondolkozzon el azon, hogyan tudná kiköszörülni a csorbát, és ne guruljon rögtön méregbe. Időnként önnek is alkalmazkodnia kellene hozzá.

Rák (június 22.-július 22.)
Amennyiben nem szeretné, hogy a körmére égjen el nem végzett munkája, elő kell vennie a szervezőkészségét. Az idegeskedés vagy kapkodás helyett legegyszerűbb, ha fontossági sorrendet állít fel.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Lehet, hogy más programot gondolt ki magának, de ha teheti, akkor inkább töltse az idejét a családjával. Sok érdekes programról maradna le, ezért hagyja elcsábítani magát. A kezdeti vonakodás után szerencsére jól érzi magát.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Szüksége lenne a kikapcsolódásra, és a mai napon nem is kéne dolgoznia, mégis egész nap a számítógépe mellett ül. Nem vesz tudomást a világról, olyannyira elmerül a teendőiben. Bár a családja nagyon igényelné a társaságát, mégsem törődik szerettei kérésével.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nem ártana, ha a mai napot a rokoni kapcsolatok ápolására szánná. Oly mértékben elhanyagolta a látogatásokat, hogy rokonai talán már meg sem ismernék, ha bekopogtatna hozzájuk. Felettébb leleményes, amikor kifogásokat és mentségeket kell kitalálnia, ám ezzel csak elaltatja, de nem nyugtatja meg a lelkiismeretét.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Hamarosan nagy döntés kell hoznia, a kivételes lehetőség adva van, de a változás kissé megrémíti. Szeretné alaposan átgondolni a jelenlegi helyzetét és a változtatással járó minden előnyt és hátrányt. Döntése helyességét majd az élet fogja igazolni.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Kellemes napnak néz elébe, a lelkesedése töretlen, nem ismer lehetetlent. Ám szokatlanul hamar elfárad, ami kissé megrémíti, mert idáig elképzelhetetlennek tartotta, hogy a szervezete ne működjön tökéletesen. Ne lásson azonnal rémeket, mert lehet, hogy csak kissé túlhajszolta magát.

Bak (december 22.-január 20.)
Jó hangulatban telik a napja, örömmel látja vendégül a barátait, és izgatottan készíti az ételeket, melyekkel el akarja kápráztatni őket. Sikervágya határtalan, emiatt mindenáron szeretné bezsebelni a dicséreteket, és a hiúsága sem engedi, hogy ne a maximumot nyújtsa. Ha már ennyire ki akar tenni magáért, ne kísérletezzen új receptekkel, hanem a már jól bevált ételeket főzze!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ne álljon ellent a változtatásnak, ha úgy érzi, hogy eljött az ideje! Nincs értelme belesüppedni a megunt életformában vagy kapcsolatba, inkább legyen bátor és merész.

Halak (február 20.-március 20.)
Sürgősen be kell csukni a pénztárcáját, mert az utóbbi időben túlságosan nagyvonalúan költekezett. Nem érezte a realitás kereteit, és azt hitte, hogy a pénzforrásai kiapadhatatlanok. Pillanatnyi fellángolásában sok fölösleges holmit is megvásárolt, amire semmi szüksége sincs.

Forrás: hirado.hu