##audio:2311##

Hódmezővásárhelyen a kórháznál, a Hódi Pál utcánál, a Kálvin téren, illetve a Földhivatalnál továbbra is tart az építkezés. A Szeremlei utcán is útlezárás van érvényben. Munkálatokra kell számítani a Vidám, a Tölgyfa, a Hold, a Veres, a Hattyas, a Határ, valamint a Vívó és a Malom utcákon.

 

Makón több helyen kátyúk vannak, így a Justh Gyula és a Vásárhelyi utcák kereszteződésében, Árpád-Vörösmarty utcák kereszteződésében, valamint a Wekerle és Honvéd utcákban is. A Sírkert és a Kossuth utca is nehezen járható.  Épül a Makó és Kiszombor közötti kerékpárút, ezért arra felé munkagépekkel, helyenként tereléssel is találkozhatunk, 30 km/h-s korlátozás van érvényben több szakaszon. A kórháznál építkezések vannak, ott is érdemes odafigyelni.

 

Szeged és Algyő között útfelújítás zajlik, útszűkítésre lehet számítani, ez körülbelül 10-15 perccel meghosszabbíthatja az utazást.  Hódmezővásárhely és Békéscsaba között a 47-es út nehezen járható az útfelmarások miatt, az ott autózók számítsanak a 40 km/h-s átlagsebességre.

sk