Délelőtt kerékpáros ügyességi versenyen próbálhatják ki magukat a gyerkőcök, majd a lovak nyergébe pattanhatnak. A programok részeként Szél István, a község polgármestere átadja a kibővített konditermet, majd a gyerekeknek, tiniknek és felnőtteknek is hasznos tippeket adnak a Kriko Gym edzői.

A tanácsadást követően a mozgásé és a versenyszellemé a főszerep, családi sportvetélkedő keretében 4-6 fős csapatok jelentkezését várják a szervezők.A Dodgem zenekar fellépése alatt frissen sült palacsinták íz tengeréből válogathatunk és hódolhatunk evési szenvedélyünknek.

A rendezvény meghívója ITT található!

A szieszta sem maradhat el, a lovaskocsikázás kellő kikapcsolódást nyújt a délelőtti mozgalmas programok után. A pihenést követően pedig egy izgalmas gyermeknapi motoroztatásban részesülhetnek kicsik és nagyok.Egész napos kirakodóvásárt, ingyenes ugrálóvárat, arcfestést és kézműves foglalkozást biztosítanak a szervezők. A nap folyamán az Alföldvíz Zrt. jóvoltolából vízosztás, valamint a vízzel kapcsolatos játékos feladatok értékes nyereményekért!

Egész nap egészségügyi szűrés: vérnyomás-mérés, testzsír-mérés, CO-mérés, testsúly- és testmagasság-mérés, valamint tanácsadás. Szeretettel vár minden gyermeket és felnőttet Székkutas Község Önkormányzata, Községi Könyvtár, Székkutasi Olvasókör, Székkutasi Nyugdíjas Klub, Székkutasi Lovas Klub, Gregus Máté Általános Iskola, Líbor Ilona Óvoda, Motoros Baráti Kör, Székkutasi Petőfi Vedásztársaság.Látogass el gyermekeddel és legyen egy mosolygós szép napod!