Kos (március 21.-április 20.)
Sikerei néhány ismerősét bosszantják, de nem érdemes túlságosan törődni velük. Nehezen emésztik meg, hogy megalapozta a jövőjét, s hogy minden, amibe belevág nyereséges. Ők csak a felszínt látják, és nem is gondolják, hogy nem volt mindig így. Voltak nehéz napjai, sőt volt már rossz anyagi helyzetben is, de a kreativitásával, mindig szerencsésen túljutott a krízisen.

Bika (április 21.-május 20.)
Csak óvatosan, ne mondjon könnyen ítéletet egy másik ember felett, nehogy igazságtalanságot kövessen el. Előtte ismerje meg jobban a történetet, hallgassa meg azt is, aki felett könnyedén ítélkezne. Legyen körültekintő, járja körül az ügyet, gyűjtse be az információkat és csak azután összegezze a tényeket. Nehéz jóvátenni, ha elhamarkodottan hibát követ el.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Mivel nehezen képes veszíteni, a rivalizálásba ne menjen bele. Győzni akarása olyan fölösleges erőfeszítésre késztetheti, ami komolyan károsíthatja az egészségét. Elsőségre törése anyagi nehézségekbe is sodorhatja, amit későbben esetleg nagyon nehéz lesz helyre hozni. Ne hasonlítsa össze önmagát senkivel, járja csak a saját útját.  Versengésnek most semmi értelme.

Rák (június 22.-július 22.)
Az állandó csatározás nagyon fárasztó, de most kedvező fordulat áll be a kapcsolatába, és a mindennapi viták is ritkulnak. Feltétele az, hogy ne a hibákon lovagoljon, hanem lássa meg a társa jó tulajdonságát is. Néha egy dicséret sem árt, ezért ne fukarkodjon vele. A humorral elejét veheti a veszekedésnek és akár egy jót nevethetnek a vitát kiváltó butaságokon is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A mai napon nyűgösebb a kelleténél, ezért nehéz a kedvében járni. Ingerült és morgós, jobb, ha mindenki kerüli, ha jót akar magának. A szerettei még próbálkoznak egy kicsit, igyekeznek felvidítani, de mivel nem sok eredménnyel járnak, jobbnak látják, ha nem próbálkoznak tovább. Talán, ha kialussza magát, még egy közös programra is rábírhatják.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Túlságosan határozatlan és ingatag, és nehezen hoz meg egy döntést. Húzza az időt, mert elképzelése sincs arról, hogyan oldja meg. Szeretne túl lenni rajta, de ahhoz össze kellene szednie a gondolatait, és az érveit. Minél jobban halogatja a döntő lépés megtételét, annál kényelmetlenebbül érzi magát a bőrébe. Környezete nem is sejti, hogy ingerültsége mögött mi húzódik meg.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Ideje lenne, belátnia, hogy ez az ember nem önnek van teremtve. Úgy érzi, hosszú távra is el tudná képzelni vele az életet, de ne álmodozzon tovább. Nincs értelme olyan álmokat szőni, aminek nincs semmi reális alapja. Szálljon le a fellegekből, ha nem szeretne keservesen csalódni, mert egy kapcsolat két emberen múlik.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nem szeretne kompromisszumot kötni, mert meggyőződése, hogy ezzel a tekintélye szenved csorbát. Meg van győződve a saját igazáról, és ettől senki sem képes eltántorítani.  Makacssága mögött egy kis bosszúvágy is meghúzódik, és arra vágyik, hogy revansot vegyen. Pedig a harag rossz tanácsadó, és meggondolatlan cselekedetekre is ösztönözhet. Lépjen túl rajta, felejtse el.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A saját maga állította kényelmes börtönben él, ahová önként vonult be. Ne hibáztasson senkit, ha nem érzi jól magát benne. Először önmagával kellene tisztáznia, hogy valójában mit is szeretne. Csak panaszkodással nem ér el semmit, és előbb vagy utóbb, de döntenie kell. Csak két választási lehetősége marad: továbbra is szenved vagy összeszedi magát és kilép a “cellájából”.

Bak (december 22.-január 20.)
A mai napot szentelje a kikapcsolódásnak, a pihenésnek. Határozottan mondjon nemet az olyan programokra, amihez semmi kedve. Lehet, hogy a családtagjai kicsit morgolódni fognak, esetleg meg is sértődnek, de most csak magára gondoljon, ne törődjön a megjegyzésekkel. Csak a szívére akarnak hatni, abban a reményben, hogy végül mégis enged. Legyen erős, és ne tegye.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Egy váratlan utazás keresztül húzhatja a számítását és megzavarhatja a programját. Ne mérgelődjön, inkább nézze a kellemes oldalát. Legalább kimozdul és új élményekkel is gyarapodik. Nagy az esélye, hogy utazása során olyan embert sodor a sors az útjába, aki később még komoly szerepet is játszhat az életébe. Ennek a találkozásnak biztos lesz folytatása, a többi majd elválik.

Halak (február 20.-március 20.)
Hagyja magát elcsábítani, és menjen társaságba, mert a labilis hangulatának egy kis vidámság biztosan nagyon jót tesz. Az egyedüllét és a túlzott begubódzás csak tovább ronthat a kedélyállapotán. Egy mozi vagy színházi előadás is jó kedvre derítheti, de semmiképpen se nézzen meg egy tragédiát vagy nagyon szomorú előadást. Persze egy randi vagy egy váratlan szerelem is segítene.

Forrás: hirado.hu