Kos (március 21.-április 20.)
Csendre, nyugalomra vágyik, szeretne kicsit kikapcsolódni, de a mai nap erre nem alkalmas. Annyi a szaladgálni valója, amit csak e napon tud elintézni és befejezni, hogy esélye sincs egy kis elkülönülésre. Igaz a munkahelyén nem kell megfelelnie, de az otthonában is van mit el kell végeznie. A közeli rokonai is nagyon hiányolják már, azt a látogatást sem halogathatja tovább.

Bika (április 21.-május 20.)
Kicsit visszahúzódóvá válik, lelkileg meg instabillá. Könnyen megsértődik minden apróságon és felhúzza az orrát. Elég nehéz kiengesztelni és a kedvét keresni, mert attól még jobban magába fordul. Inkább az otthonában maradna, mint zajos helyre vagy sok ember közé menne. Mielőtt ebből konfliktus lenne, próbálja összeszedni magát, hogy ne rontsa el ezt a napot.  

Ikrek (május 21.-június 21.)
A nap első felét a családja körében tölti és évezi a közös tevékenykedést és a biztonságot, nyugalmat. Mivel az unalmat nehezen viseli el, már új ötleteken töri a fejét, mert minden pillanatát tevékenységgel szeret kitölteni. Rengeteg ünnepi rendezvényt és mulatság között válogathat, hogy biztosan talál kedvére valót. Természetesen nem egyedül fog menni, lesznek partnerei is.

Rák (június 22.-július 22.)
Rendkívül jól tenné, ha szakítana a régi jól bevált szokásával és a napja nagy részét nem a konyhában töltené, hanem hagyná magát egy kicsit kényeztetni. Szeret másokról gondoskodni, finomakat főzni és rendszeresen vendégül látni a családtagjait. Hanem eljött az idő a változtatáshoz, ezért most az egyszer étterembe is elmehet, és megkóstolhatja, hogy milyen másnak a főztje.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A mai napon próbáljon meg nem idegeskedni és lassú üzemmódra kapcsolni. Nehezen tud lazítani, mert megszokta, hogy egész napja munkával valamint szervezéssel és rohangálással telik. Azonban ma szabad és ne gondoljon a munkájára, szakadjon ki a hétköznapokból, és csak élvezze, hogy lazíthat. Tegye azt, amihez éppen kedve van, és töltsön minél több az időt a szeretteivel!

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Igazán kellemes napra számíthat, végre együtt töltheti az időt a szeretteivel, hisz a hétköznapok rohanással telnek. Vigyázzon, nehogy a kelleténél többet egyen, és megterhelje a gyomrát. Főleg ha nincs hozzá szokva, akkor kerülje a nehéz ételeket, mert az érzékeny emésztőrendszere nehezen tud regenerálódni. Ügyeljen a családi békére, sérelmeket ne most beszéljék meg.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Nyughatatlan és türelmetlen, nehezen találja a helyét, és könnyen összeveszik bárkivel. Mégis minden idegszálával a belső egyensúlya fenntartására törekedjen, mert így elkerülheti a későbbi sértődéseket. Könnyen eljárhat a szája, és azután főhet a feje, hogyan engesztelje ki, akiket megbántott. A gondot a hirtelensége okozza, mert sajnos előbb beszél, s csak utána gondolkodik.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Bármennyire is kérlelik a gyerekei, ne engedjen a kérlelésüknek, hogy kisállatokat fölöslegesen megvegyenek és hazahurcoljanak! Magyarázza el nekik, hogy az állat nem játékszer, és ha nem tudják megfelelő körülmények között tartani és hosszú távon gondoskodni róla, akkor inkább csak távolról csodálják. Persze ha a viszonyok ideálisak, akkor a gyerekek fejlődését serkentik.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Össze kell fogni a család minden tagjának, hogy az ünnepi készülődés zökkenő mentes legyen, és ne az idegesség, a kapkodás jellemezze. Önre hárul a legnagyobb kihívás, mert úgy kell megszerveznie a feladatokat, hogy mindenki kivegye a részét a munkából és mindennel időben végezzenek. Ne hagyjon mindent az utolsó pillanatra, és amit idáig nem végzett el, azt ne is erőltesse! 

Bak (december 22.-január 20.)
Itt az ideje, hogy a régóta nem látott rokonait felkeresse. A rengeteg elfoglaltsága, ha nem teszi lehetővé, hogy gyakrabban összejöjjenek és jókat beszélgessenek, akkor az ünnepek remek alkalmat biztosítanak ehhez. Nem kell túlzottan szabadkoznia, hiszen mindenki megérti, nem könnyű a hétköznapjait úgy megszervezni, hogy hosszabb időre is tudjon maradni. 

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A hétvégi utazása során legyen körültekintő, és ne idegeskedjen, ha nem az eltervezett tempóban tud haladni az országúton. A Mars bolygó türelmetlenségre és vitatkozásra hajlamosítja, de nem érdemes elrontani a napját, fölösleges bosszankodással. Legyen tekintettel másokra is, hisz ők is célba szeretnének érni, a családdal együtt ünnepelni és természetesen sértetlenül.

Halak (február 20.-március 20.)
Próbálja az akaratát a családtagjaira erőltetni, és mindenáron a célját elérni. Nem veszi figyelembe, hogy mások mit szeretnének, csak a saját érdekeit nézi. Erőszakosságából kezd elegük lenni, ezért vigyázzon, mert összefoghatnak és az elképzeléseivel magára marad. Próbáljon meg a valóság talaján maradni és a többiekhez alkalmazkodni, máskülönben megint lelkileg kiborul.

Forrás: hirado.hu