Újjászületett április 17-én a Napfény Stúdió Martonné Nagy Csilla vezetésével, aki a hajak szépségéért felel a szalonban. Remek új szolgáltatásokkal bővült az eddigi kínálat. Ezek között van az infraszauna, a tartós szőrtelenítés, a professzionális smink és a masszázs, amelyek mind a vendégek teljes testi kikapcsolódását és szépülését szolgálják.

Az új környezetbe megérkezve már az első pillanatoktól kezdve a nyugalom uralkodik el a látogatón, hiszen nem kell idegeskedni, hogy lesz-e parkolóhelye, ugyanis bőven akad szabad hely parkolási lehetőség az üzlet előtt. Bent a stúdióban kedves, mosolygós kiszolgálással, kényelmes relaxációs sarkokkal és az időpontok pontos betartásával teszik kellemessé a napunkat. Erre már csak hab a tortán, hogy közben még szépülhetünk is.

A műsor során személyes élménybeszámolóra is sor került Égető Réka műsorvezető tolmácsolásában. Rékától megtudtuk, hogy milyen fontos a bizalommal teljes légkör egy szolgáltatás kapcsán – legyen az fodrász, műkörmös vagy masszázs. A Napfény Stúdió egyik nagy előnye, hogy mindig pontosan betartják az időpontokat, már-már kényesen ügyelnek erre. Martonné Nagy Csilla azt is kiemelte az új szolgáltatással kapcsolatban, hogy az infraszauna igénybevételénél arra is figyelnek, hogy mikorra a vendég megérkezik, minden elő legyen készítve.

A vendégek szépülését, kikapcsolódását segítik elő a Napfény Stúdió alábbi munkatársai, akiknél tájékozódhatnak, bejelentkezhetnek a szolgáltatásokra:

Martonné Nagy Csilla fodrász: 30-215-3385

Mihály Bettina smink, masszázs: 20-228-5566

Ördögh Márta kéz és lábápoló, műkörömépítés: 30-492-6189

tartós szőrtelenítés: 30-335-2082

Nagy Dorina: 30-907-3259

sk