A Robert Photo Stúdió május 5-én nyitotta meg kapuit. A stúdió léte nagy változást jelent Fekete Róbert életében, hiszen ezen túl szolgáltatások szélesebb körével áll a megrendelők szolgálatára. A stúdiófotókon túl előhívathatjuk képeinket, beszerezhetők fotós kellékek, felszerelések is, sőt, szakszerű tanácsokat kaphatunk, ha szeretnénk megtanulni tökéletes képeket készíteni, de beszerezhetjük a fotóalbumokat, képkereteket is, rendelhetünk akár fotókönyvet.

A stúdióban lehetőség van arra is, hogy műtermi körülmények között megörökíttessük magunkat, családunkat. Baba, kismama, családi fotók is készíttethetők. A családi fotózáshoz érdemes egy-két váltás ruhát is vinni, illetve – főleg, ha egészen kicsi gyermek is jön velünk – játékokat is vigyünk magunkkal. Akinek pedig van egy kis lámpaláza a fényképezőgépek előtt, annak sem kell aggódnia, hiszen Róbert törekszik arra, hogy fotózás közben oldott legyen a hangulat. A „munkát” mindig egy beszélgetés előzi meg, ami a tapasztalatok szerint nagyon sokat jelent, hiszen kialakul egy bizalmi kapcsolat, ami az elkészült fényképeken is látszik.

És, hogy mi a jó fotó titka? Nincsenek írott vagy íratlan szabályok. Talán a természetesség, és az, hogy egy kép beszédes legyen. A fotó nem hazudik, megmutatja, ha az ember nem őszintén mosolyog – ezért is fontos oldani a hangulatot. A fotósnak egyszersmind pszichológusnak is kell lennie.

A Robert Photo Stúdiót megtalálják Hódmezővásárhelyen, a Kinizsi utca 27. szám alatt, a József Attila utca-Kinizsi utca sarkán. Hétköznapokon 9-től 17 óráig, szombaton 9-től délig várják Önöket. Érdemes bejelentkezni, akár személyesen, vagy telefonon: 30/578-42-13. De a Robert Photo az interneten is megtalálható: www.robertphoto.hu. A stúdiófotók mellett rendezvényfotózást, esküvői fotózást is vállalnak, de fotónyomtatást, fotókönyvet is rendelhetünk, illetve a kínálatban fotós felszerelések, fényképalbumok, képkeretek is szerepelnek.

A nyitás apropóján még egy akcióval is készült a stúdió: a 10*13-as képelőhívás ára most csupán 19 Ft darabonként.

Kiskata