A fejfájás összetett probléma, sok külső tényező befolyásolja a szervezetünket és emiatt alakulhat ki fejfájás, ami akár migrénessé is fokozódhat. Fekete Edit elmondta, hogy a fejfájás kialakulására a máj van befolyással. Fejfájás kialakulhat például akkor is, ha kevés folyadékot fogyasztunk. Sok esetben észre sem vesszük, hogy egész nap nem iszunk, pedig egy nap 2-3 liter folyadék elfogyasztása ajánlott, ahhoz, hogy a szervezetünk megfelelően működjön.

A migrénes fejfájás tünetei lehetnek a hányinger, szédülés, a fényekre való érzékenység, súlyos esetben akár ájulás is. Sokan úgy próbálják megszüntetni a fejfájásukat, hogy néha bekapnak egy- egy fájdalomcsillapító gyógyszert, de Fekete Edit szerint hosszútávon ez nem megoldás, az alternatív gyógymódok viszont rövid időn belül kifejtik hatásukat és megszüntethetik a migrénes fájdalmakat.

A Yin-Yang Klinikán első lépésként egy tíz pontból álló kérdéssorozattal mérik fel, hogy mi lehet a probléma, majd ezek után akupresszúrával és füladdiktológiás kezeléssel gyógyítják a betegeket.

A Yin-Yang Klinikát megtalálhatják a Teleki utca 54-es szám alatt, de Fekete Editet elérhetik telefonon is, a 30-333-9299-es vagy a 30-454-1587-es számon.

sk