Kos (március 21.-április 20.)
Biztos, ami biztos, jobb, ha az ígéreteket óvatosan kezeli. Nem egy naiv típus, de mivel őszinte, nem feltételezi, hogy mások nem feltétlenül azok. Nem veszít semmit, ha nem veszi halálosan komolyan az adott helyzetet, legyen nyitott és könnyed. Vonuljon kissé háttérbe, és hagyja, hogy mások szerepeljenek. Figyeljen és legyen résen, hamarosan kiderül minden.

Bika (április 21.-május 20.)
Olyan feladattal bízzák meg, aminek a megoldása a kisujjában van, fölösleges aggódása miatt mégis álmatlanul forgolódik az ágyában. Biztos, jól körül határolt keretek között érzi igazán elemében magát, és akkor nyugodt, ha pontosan tudja, hogy mi a feladata. Nem szereti a kapkodást, a fejetlenséget, ezért ebben az esetben is legszívesebben egyedül végezne el mindent.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Próbálja félvállról venni a problémákat, de ez csak a látszat. A külvilág felé remekül képes eljátszani, hogy ilyen jól már régen érezte magát. Könnyed és humoros, jókat derül mások vicces mondásain, de közben belül a helyzete nem ilyen rózsás. Környezete nagy részét képes könnyűszerrel megtéveszteni, de aki igazán ismeri, az átlát a szitán, és látja az igazi arcát.

Rák (június 22.-július 22.)
A szoros párkapcsolatban élő Rák jegyűek érzelmi életében kisebb földrengés szerű változás várható. Eljött az ideje annak, hogy szembenézzenek a kapcsolatuk kisebb nagyobb problémáival. A Plútó bolygó gondoskodik arról, hogy a dolgok mélyére hatoljanak és esetleg még egy akár rövid időre mosolyszünetet is tartsanak. Utána azonban újra egymásra találnak.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Kisebb szívpanaszokkal küszködhet, főleg ha nem ismeri a határokat. Akár a munkájában nem ismeri a határokat, akár a táplálkozásban nem ismeri a mértéket, a közérzete fogja megsínyleni. Esetleg szorongással is meg kell küzdenie, ami viszont az egójának nem tesz jót. Pedig panaszai természetesek, ha túlzásokba esik. Jelszó: optimista gondolkodás és mértékletesség.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Önérvényesítő törekvésének köszönhetően, sikeresen veszi az akadályokat és eléri azokat a céljait, amit idáig csak halogatott. Elégedetten veszi tudomásul, hogy nem is olyan rémes, ha a saját érdekében felszólal. Éppen ideje volt, hogy a sarkára álljon, és a szerénységét háttérbe szorítsa. Önbizalma egyre növekszik, mert már tudja, hogy gyakorlat teszi a mestert.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Túl sok munkát vállal magára, abban a hiszemben, hogy mindegyikkel időre végez. Nehezen tudja a saját érdekeit védeni, így túlterheli a szervezetét. A meggondolatlansága nemcsak testi és idegi kimerüléshez vezethet, hanem akár anyagi vesztesége is származhat belőle, ha nem tudja tartani a határidőket. Most nincs mit tenni, gyorsan segítséget kell kérnie.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Hajlik a szélsőségekre és mindent csak teljes erőbedobással képes végezni, legyen szó akár fizikai munkáról, akár szellemi megmérettetésről. Előfordul, hogy csak későn veszi észre, túlságosan kizsigereli a szervezetét. A végletesség az élet egyik területén sem jó, mert komoly problémák forrása lehet. Lazítson, és ha teheti, utazzon el egy pihentető hétvégére.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Nagy fába vágja a fejszéjét, új, a régitől teljesen más útra szeretne lépni. Az elhatározása komoly és végleges és nagy reményeket fűz hozzá. Az ötlet jónak tűnik, de a sikerességét csak az idő tudja igazolni. Szeret kockáztatni, élvezi a kihívásokat, ne aggódjon, most nem fog csalódni, mert ezekben nem is lesz hiánya. Optimista szemléletére nagy szüksége lesz.

Bak (december 22.-január 20.)
Ízületi panaszok, fájdalmak tehetik nehézzé a mai napját. Egyik pillanatról a másikra léphetnek fel, és emiatt kötötté válhatnak az izmai. Úgy érezheti magát, mintha gúzsba kötnék, és még a mozgás is nehezére eshet. Lazító mozgások jót tehetnek, de nem árt, ha orvos is látja. A lazítás az életmódjára is érvényes, a szervezete jelzi már, hogy túl sokat vállal magára.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Túl sokszor tekint vissza a múltba, és hajlamos minden emlékét megszépíteni. A régi kapcsolatát tökéletesnek és a párját hibátlannak látja. Az idő ködében minden élményét és a kettőjük közötti viszonyukat idealizálja és csak rózsaszín szemüvegen keresztül szemléli. Nehezen veszi észre, hogy álmainak semmi köze a valósághoz, pedig a jelenben kell élnie.

Halak (február 20.-március 20.)
Zűrzavar veszi körül, és emiatt nehezen igazodik ki a környezetében lévő emberek között. Túlságosan nyílt és közlékeny pedig ezzel jelentős előnyhöz juttatja az ellenfeleit. Jobban teszi, ha most nem osztja meg senkivel a gondjait vagy a terveit. Nagyon igaz most az a mondás, hogy nem szól szám, nem fáj fejem.  Legyen résen, mert meggondolatlansága bajba sodorja.

Forrás: hirado.hu