Kos (március 21.-április 20.)
Jegyében járó személyi bolygója, a Mars, olyan váratlan helyzetekbe sodorhatja, hogy minden önuralmára szüksége lesz. Ingerültségét és a feszültségét szeretné valamilyen módon levezetni, ezért hamar kötözködik, és nem tolerálja a nem együttműködő partnereket. Legyen óvatos és türelmes az utakon is. Ne kapkodjon, mert könnyen beütheti a fejét.

Bika (április 21.-május 20.)
Fontos döntéseket a mai napon ne hozzon, halassza inkább máskorra. Kicsit sértődékeny hangulatban van, olyan ártalmatlan megjegyzést is a szívére vesz, amit máskor meg sem hall. Ne húzza fel az orrát félrevonulva, hanem inkább gondolja át újra, hogy kinek is van igaza. A harag rossz tanácsadó, és ha végül senki sem enged, akkor máris el van rontva a napja.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Ne kergessen hiú ábrándokat, hisz a mellébeszéléssel sem fog tudni kibújni a kötelessége alól. Hiába csűri-csavarja a mondanivalóját, és akar túljárni mások eszén, ezzel nem ér el eredményt. Átlátnak a szitán, és ha továbbra is ragaszkodik a véleményéhez, akkor csak még kellemetlenebb helyzetbe hozza magát. Jobb, ha belátja és törődjön bele, hogy vesztett.

Rák (június 22.-július 22.)
Gondjai elől a munkába menekül, így igyekszik kizárni a külvilágot. Az állandó tevékenykedés átmenetileg eltereli a problémájáról a figyelmet, de ez csak rövid ideig tartó nyugalmat és vigaszt hoz. Legalább utoléri magát az elmaradt teendőivel, de ezzel még nem jutott túl a lelki mélyponton.  Ne keseredjen el, hamarosan minden jóra fordul.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Könnyedén kockáztat és a veszély meglehetősen nagy esélye sem rémíti el. Csak a célt látja és senki sem képes eltántorítani az elhatározásától. Pedig ajánlatos lenne megállnia és hallgatni, ha másra nem is, de a megérzéseire. Lehetséges, hogy erre a tapasztalatra most feltétlenül szüksége van, még akkor is, ha a cselekedetével nem kerül be a győztesek közé.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Legyen bátor és erős, ne hagyja, hogy bármi is eltérítse az útjáról. Kapcsolata megújításra vár, és ahhoz, hogy a félreértések ne mérgezzék meg a harmóniát, feltétlenül sok tisztázó beszélgetésre van még szükség. Inkább kötetlen csevegés legyen, mintsem számonkérés vagy vádaskodás, ami elmélyítheti a konfliktust. Higgy el, a szeretet csodákra képes.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Szinte egy energia bomba, a szokásától eltérően mindenkivel kötekedik, és hamar összevész. Ragaszkodik a saját igazához, könnyen eljár a szája, amiből kellemetlensége lehet nemcsak a családjában, hanem a munkahelyén is. Legyen visszafogott az étkezésében, ha nem eszik nehéz és zsíros ételeket, akkor elkerüli az epegörcsöt, epehólyag-gyulladást.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Teher alatt nő a pálma, tartja a mondás, és ez nagyon illik a mai napjára. Annyi a teendője, hogy ki sem látszik belőle, de olyan ügyesen szervezi a dolgait, hogy nem érzi megterhelőnek. Felettesei értékelik a pontosságát és ezzel csak még jobban megerősíti a pozícióját. A környezete részéről megértést és segítőkészséget tapasztal. Párjával is remekül kijönnek egymással.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A mai napját áldozza fel a lakása takarítására, rendcsinálásra, lomtalanításra.  Megérkezett a tavasz és ezzel eljött az idő, hogy elkezdje otthona átrendezését vagy egy régóta húzódó nagytakarítást. Ne tartogasson fölösleges dolgokat, adja inkább oda a rászorulóknak. Minél hamarább szabaduljon meg a lelkében a régi elavult eszméktől, gondolatoktól is.

Bak (december 22.-január 20.)
Ne vigye haza, hanem tegye félre a munkáját, teendőit is ráér máskor befejezni. Nagy szüksége lenne már a kellemes kikapcsolódásra, valamint egy könnyed és vidám napra. Bátran vesse bele magát a társasági életbe, szórakozzon és élvezze az életet. Nehezen tud lazítani, mert hajlamos rá, hogy túlzottan alárendelje magát a munkájának, és a kötelességének.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Azok a Vízöntők, akik még szabadok, és nem akarták idáig elkötelezni magukat, jobban teszik, ha feladják a függetlenségüket. Itt az idő, hogy feláldozzák a szabadságukat a szerelem oltárán, és összeköltözzenek a párjukkal, vagy végleg beadják a derekukat. Ne féljenek, nem annyira ijesztő, és mások is sikeresen túlélték, sőt azóta is nagyon kellemesnek érzik.

Halak (február 20. – március 20.)
Fáradtnak, kimerültnek és kedvetlennek érzi magát, mely mögött az immunrendszere legyengülése húzódhat meg. Ne erőltessen olyan fölösleges dolgokat, amelyek még jobban kimerítik a szervezetét. A tavaszi fáradtságot sok vitaminnal és kellemes sétával könnyebben át tudja vészelni. Fölöslegesen idegeskedni, vagy bolhából is elefántot csinálni – viszont szigorúan tilos.

Forrás: hirado.hu