Kos (március 21.-április 20.)
Elfoglalt, igazi rohanós napra számítson ma, alig jut ideje még arra is, hogy majd bekapjon néhány falatot. Szeretné a feladatait egyszerre megoldani és az összes ügyét egy kalap alatt elintézni. Bele kell törődnie, hogy nem minden dolognak lesz képes a végére járni. Sürgősen lazítson, mert rendszertelen evéssel akár kellemetlen gyomorfekélyt is szerezhet.

Bika (április 21.-május 20.)
A bajban mutatkozik meg az igazi jó barát. Most, hogy gondokkal küszködik, lehet, hogy néhány barátjában csalódnia kell. Biztosan rosszul fog esni, hisz olyan emberek mutatják meg az igazi arcukat, akikben idáig nagyon megbízott. S akikre úgy gondolt, hogy mindig, minden körülmények között számíthat. Bárhogy is történjen, ne vegye azért annyira a szívére.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Bármennyire is szeretné, a vágya – önhibáján kívül – most nem teljesülhet és ez komoly csalódásként éli meg. Túlzottan előre ivott a medve bőrére, mert biztosra vette a sikert. Ne keseredjen el, kezdje újra, ne adja fel. Keressen egy újabb lehetőséget és bátran vágjon bele, minél hamarább valósítsa meg. Aki mer, az nyer!

Rák (június 22.-július 22.)
Igyekszik a saját véleményét mindenáron másokra ráerőltetni. Nem gondol bele, hogy akarják-e vagy egyetértenek-e vele. Mivel úgy érzi, hogy csakis önnek van igaza, megy a saját feje után. Pedig ezzel csak saját helyzetét nehezíti meg, mert nem fog tudni szót érteni azokkal, akikre pedig egy fontos szituációban mindenképpen számítani akar.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Legyen nagyvonalú, és emelkedjen felül egy kellemetlenkedő kollégája epés megjegyzésein. Nem érdemes konfliktusba keveredni vele, mert csak elrontja a hangulatát a vitával. Elégedjen meg annyival, hogy tudja, hogy ha akarná, akkor hamar lesöpörné őt egy jól irányzott mondatával az asztalról. Remek színészi képességét most is kamatoztathatja.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Itt lenne az ideje, hogy belássa, a kapcsolat, amihez olyan görcsösen ragaszkodik, már halálra van ítélve. A látszat persze más, mert működik, de csak félig-meddig, mert a ragaszkodás nagyon egyoldalú. Természetesen reménykedni reménykedhet, hisz a remény hal meg utoljára, ahogy a mondás szól, de ezzel megfosztja magát egy igazi mély kapcsolattól.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
A mindennapi rutint unalmasnak találja, izgalomra, és valami érdekes kihívásra vágyik. Sajnos a mai napon erre nem sok esélye van, minden halad a saját kerékvágásában. Job is talán így, nem érdemes felkavarnia az állóvizet, bármennyire is unalmas. Néha kell a nyugalom és a békesség, mint az állandó pörgés. Engedje el magát és lazítson, álljon meg kicsit.

Skorpió (október 23.- november 21.)
Ma úgy viselkedik, mint egy mimóza vagy egy nebáncsvirág. Mindenre még a legártatlanabb megjegyzésre is túlzottan érzékenyen reagál, és nagyon a szívére veszi. Gondjait igyekszik magába fojtani és inkább emészti magát, mintsem másokkal megbeszélné. Most legszívesebben elvonulna a világ zajától. Fel a fejjel, mert minden hamarosan jóra fordul.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Gyerekével adódhatnak kisebb és nagyobb gondok, melyek lelkileg nagyon megviselik. Nehezen emészti meg a csalódást, mert úgy érzi, hogy nem ezt érdemli, hisz idáig a szívét és a lelkét is kitette érte. Olyan mértékben a szívére veheti a konfliktust, hogy akár bele is betegedhet. Főleg a vérnyomására és a szívére ügyeljen. Forduljon orvoshoz, ha kell.

Bak (december 22.-január 20.)
Hivatalos ügyei teljesen lekötik a gondolatait, így néhány fontos elintéznivalója teljesen kimegy a fejéből. Problémái kezdenek a fejére nőni, és tudja, hogy igencsak össze kellene szednie magát, hogy ledolgozza a felhalmozódott teendőjét. Belátja, hogy erre a mai napon esélye sincs, de azért túlzottan izgatja magát. Pedig ezzel csak fölöslegesen kockáztatja az egészségét.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Veszélyes vizekre evez, ha meggondolatlanul kezd viszonyt a munkahelyén. Nagyon izgalmasnak tűnik a mindennapos találkozás és a cinkos összekacsintások, de csak akkor folytassa, ha már felvértezte magát a csalódások ellen. A munkahelye is veszélyben lehet, de ha úgyis váltani szeretne, akkor ne izgassa magát. Viszont, ha van mit veszítenie, akkor el se kezdje.

Halak (február 20.-március 20.)
Kellemesen telik a mai napja, bár volna bőven min idegesíteni magát, mégis úgy dönt, hogy túlteszi magát rajtuk. Olyan zűrzavaros családi problémával kellene foglalkoznia, amelyek meghaladják a megoldó képességégét, így inkább félreteszi. Sikerül a teendője végére érnie, így az estéje már nyugodtan telik, és inkább párjára fordítja a figyelmét.

Forrás: hirado.hu