Kos (március 21.-április 20.)
A jegyében járó Mars bolygó miatt rengeteg a felesleges energiája. Türelmetlen, és nehezére esik a várakozás, erőszakosan mindenáron a saját akaratát akarja érvényesíteni. Mindent egyszerre szeretne elvégezni, de be kellene látnia, hogy nem fog menni. Legyen türelmesebb a környezetével, mert az éles és az indulatos megjegyzéseivel magára haragíthatja a szeretteit.

Bika (április 21.-május 20.)
A tavasz megérkezésével elhatározza, hogy a lakásában teljes nagytakarítást kell csinálni. A Bika jegyűek közismerten szorgalmasak és rengeteg energiával rendelkeznek, de ne akarjon minden feladatot egy napra sűríteni, és egyedül csinálni. Ne erőltesse a túlságosan nehéz fizikai munkát, mert egy hirtelen rossz mozdulat és komoly háztartási balesetet szenvedhet.

Ikrek (május 21.-június 21.)
A megromlott kapcsolat helyrehozása nem könnyű feladat. Hiába jár a társa kedvébe és lesi minden kívánságát, azzal már nem segít semmit. A probléma gyökere sokkal mélyebben van, mint gondolná, és a kapcsolata helyrehozásához két ember kell. Még mindig valami csodában reménykedik, pedig itt már a csoda sem segít. Ami nem megy, azt jobban teszi, ha nem erőlteti.

Rák (június 22. – július 22.)
A télen felszedett néhány kiló legnagyobb ellensége a rendszeres mozgás. Sohasem késő elkezdeni a testedzés bármelyik formáját sem. Ha szeretne megszabadulni a súlyfeleslegétől, akkor ne halogassa, kezdje már a mai nappal. Egy kis akaraterő, némi önfegyelem, meg lesz magával elégedve és büszke lesz a teljesítményére. A fokozatosságra mindenképpen ügyelnie kell.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Nem könnyű a mai napon az ön kedvében járni. Sértődékeny hangulatban van, a legkisebb dolgot is képes hatalmasra felfújni. Szeretteinek fogalmuk sincs, hogy mi lehet az oka, de érzik, hogy jobban járnak, ha most inkább békén hagyják. Vigyázzon, nehogy túlságosan sokáig duzzogjon és tartson haragot, vegye figyelembe családtagjai érzékenységét, sebezhetőségét is.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A mai napon élvezi az életet, végre egy kicsit kikapcsolódik, nem nyomasztják a feladatai.  A kettesben eltöltött idő segíti újra közelebb hozni egymáshoz a kedvesével. Túlzott elfoglaltságuk miatt nagyon kevés időt tudnak egymásra szánni, ezért itt az idő, hogy mindent bepótoljanak. Kapcsolják ki a telefonjukat, vonuljanak el és semmi másra, csak egymásra figyeljenek.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Bántó és igazságtalan megjegyzéseivel ne hagyja, hogy a partnere bűntudatot keltsen önben, mert ezzel csak csökkenti az önértékelését. Kedvesének ma rossz napja van, ezért ne vegye túlságosan a szívére az alaptalan megjegyzéseit. Beszéljék meg a problémákat, próbálja meg rávenni, hogy öntse ki a szívét, hogy jobban megértse, vajon mi húzódik meg a szavai mögött.

Skorpió (október 23.-november 21.)
A mai napon nincs kedve semmihez sem. Kedvetlenül ténfereg csak, és a kávékkal próbálja feldobni magát. Élvezze, hogy szabad, mint a madár és azt csinál, amit csak akar. Késő bánat, hogy nem szerzett semmi programot a mai napra, de még nincs semmi elveszve. Keresse meg a barátait, szervezzen egy találkozót.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Egyik legjobb barátjában csalódnia kell, mert mindenáron igyekszenek éket verni a jól működő kapcsolatába. Ködös célzásaival, gonoszkodó megjegyzésivel teljesen elbizonytalanítja, és gyanakvásra készteti. Ne üljön föl az áskálódásának, és bármennyire is fáj, tudomásul kell vennie, hogy régóta kígyót melenget a keblén. Gondolkodás nélkül sürgősen szakítson vele.

Bak (december 22.-január 20.)
Igyekezzen kikapcsolódni és a mai programja szórakozás, társaságban való jövés-menés, flörtölés, és vidám hangulat legyen. Most éppen erre van szüksége, hogy kiheverje a stresszel és a gondokkal teli napokat. Hagyománytisztelő és visszafogott, de most lazítson, nem lesz semmi baja, ha egy kicsit kirúg a hámból. Mindig ismeri a mértéket, nem kell félnie, hogy túlzásba esik.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Éleslátásának és a csavaros észjárásának köszönhetően nem könnyű önt lépre csalni. Most mégis valakinek sikerül, mert nem elég elővigyázatos. Könnyen hisz a szép ígéreteinek, és nem akar az álarca mögé látni. Bár mindenki óva inti ettől a kalandtól, még sem fogadja meg senki tanácsát. Most már fő a feje, hogyan szabaduljon ki a bűvköréből, mert érzi, hogy nem lesz könnyű.

Halak (február 20.-március 20.)
Legyen résen, mert egy morálisan alacsonyabb szinten álló ember könnyen kihasználhatja. Általában ügyesen kezeli a konfliktusokat, és könnyűszerrel képes kibújni bármilyen kényes helyzet alól. Most viszont emberére akadt, akit nehéz, sőt szinte lehetetlen kiismerni. Rendkívül jó emberismerő és igyekszik mindenáron ön közelébe férkőzni, hogy az éberségét kijátszhassa.

Forrás: hirado.hu