Kos (március 21.-április 20.)
Igyekszik alkalmazkodni a kapcsolatában, mindent megtesz, hogy a párja kedvébe járjon. Régóta arra vágyik, hogy béke legyen, amit eddig nem nagyon tudott megvalósítani. Ingerültsége, indulatossága táptalaja volt a veszekedéseknek, mert pillanatok alatt, már a plafonon volt. Most, hogy a Mars bolygó elvonult a jegyéből, újra szent a béke.

Bika (április 21.-május 20.)
Kissé szeszélyes a mai napon, így a környezetének nem könnyű kijönni önnel. A munkahelyén is ok nélkül kötekedik, amin nagyon csodálkoznak is a kollégái, hiszen többnyire nyugodt és szinte fát lehet vágni a hátán. Idegességének a kimerültség és a stressz is oka lehet, mert szüksége lenne már a kikapcsolódásra. Nagyon megviseli a monotónia és a bezártság.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Nagyon vágyik rá, hogy a tehetségét megmutassa a külvilágnak, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá. Erős késztetést érez, hogy valami rendkívüli alkotást létre hozzon vagy elképzelést valósítson meg. Az ötlet mindaddig ötlet marad, amíg nem válik valóssággá. Pontosan tudnia kell, hogy mit szeretne elérni, ahhoz tervet kell készítenie és lépésről lépésre meg kell valósítania.

Rák (június 22.-július 22.)
Túlzottan jóhiszemű ahhoz, hogy akit annyira szimpatikusnak talál, annak meglássa a rossz tulajdonságát is. Lelkesültségében elveszíti a realitásérzékét, és már a megérzései is cserbenhagyják. Az illető olyan színesen tudja ecsetelni a jelenlegi helyzetét, hogy szánalmat keltsen. Pedig veszélyes a választása, mert kecskére bízná a káposztát, ha pénzt adna kölcsön neki.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Most kell elkezdeni a testedzést, ha nyárra vissza szeretné szerezni a régi alakját. Mindenképpen ügyelnie kell a helyes táplálkozásra, és óvakodnia kell a túlzott nassolástól, mert amíg a Jupiter bolygó az Oroszlán jegyében tartózkodik, addig nagy az elhízásnak, és a derékbőség jelentős megnövekedésének a veszélye. Áldozzon időt a testedzésre, fáradozását szemlátomást siker fogja kísérni.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Komoly fejfájás és láz kínozhatja, ezért az egész napja kész rémálom lehet. A fejfájást még csak könnyen orvosolható, de a láz már komolyabb dolog. Főleg ezt a fajta lázat nehéz kezelni vagy elmulasztani, mert ez nem betegség következménye – hacsak a szerelmet nem nevezzük annak. Saját maga sem tudja, mitévő legyen, szenvedjen vagy gyógyuljon ki belőle.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Szétszórt és figyelmetlen, aminek könnyen megihatja a levét. Nehéz koncentrálnia, mivel egészen máshol (vagy talán másvalakin) jár az esze. Próbálja meg minden erejét összeszedni és tudatosan csak egy dologra figyelni, mert feledékenysége akár anyagi veszteségeket, bosszúságokat is okozhat. Ügyeljen a táskájára, a telefonjára, az irataira, nehogy elhagyja őket.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nem bújhat ki, bármennyire is szeretne, egy kellemesnek egyáltalában nem mondható döntés elől. Szívesen halogatná, de már így is körmére égett a feladat. Valami csodában bízik, és reménykedik, hogy talán magától is megoldódik, de reálisan látja, hogy nem úszhatja meg szárazon. Már bánja, hogy belesodródott, de, mint mindent, ezt is igyekszik határozottan megoldani.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Végre olyan tanfolyamot vagy tovább képzést találhat, ami kedvére való, és még profitálhat is belőle. Szerencsére reálisan látja, hogy nem állhat meg a szakmai fejlődésben, mert a vetélytársak könnyen lekörözhetik. Szeret tanulni és könnyen is megy, így nem lesz gondja a tanulmányaival. A Szaturnusz bolygó ártó hatása miatt azonban vizsga előtt túl sokat aggodalmaskodhat.

Bak (december 22.-január 20.)
Meggyőződése, hogy jó irányba halad, holott éppen az ellenkező lenne az ideális. Sokkal jobban járna és számos problémát elkerülhetne, ha sarjadó kapcsolatába nem gabalyodna bele mind jobban. Most még kiszállhatna kisebb lelki sérülésekkel, de később már csak nagy csalódással tudná befejezni. Sajnos a viszonynak nincs jövője, ne várjon tőle semmit!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Mintha máról holnapra elromlott volna a hallása, nem mindent akar meghallani. Főleg azt engedi el a füle mellett, amit a kedvese mond vagy javasol. Attól tart, ha belemennek a beszélgetésbe, akkor olyan kényes téma is terítékre kerülhet, amiből komoly veszekedés robbanhat ki. Jobbnak látja, ha szőnyeg alá söpri a problémát, pedig ebből még nagy bajok származhatnak.

Halak (február 20.-március 20.)
Szeretné az irányítást a kezébe venni, hogy mindent egyedül oldhasson meg. Sajnos az elképzelése nem reális, mert ezeket a feladatokat csak csapatmunkával lehet biztonságosan, határidőre elkészíteni. Makacsul ragaszkodik a saját elképzeléséhez, és meg van győződve a saját igazáról, ám ezzel csak olajat önt a tűzre. Engedjen inkább, mert a vita nem hiányzik senkinek!

Forrás: hirado.hu