Kos (március 21.-április 20.)
Idegeskedéssel telik a napja, ami nagyon sok energiáját felemészti, ezért már ne végezzen semmi fölösleges munkát az otthonában. Egészen biztos, hogy bőven volna mit tennie, de a tennivalók nem szaladnak el. Ne merítse ki az összes energia tartalékát, inkább az egész estéjét szentelje a kikapcsolódásnak és a pihenésnek.

Bika (április 21.-május 20.)
Nem sok az esélye annak, hogy a mai napra eltervezett teendőivel teljes mértékben végezzen. Tudja, hogy minden energiáját mozgósítania kell, ha túl akar lenni az önmaga elé kitűzött kellemetlen feladatán. Vigyázzon, ne essen túlzásba, mert a kapkodásnak komoly következményei lehetnek.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Szerettei szemrehányásai jogosak: túlságosan elhanyagolja őket az utóbbi időben. Igaz, hogy nyomós érve van arra, hogy miért látják olyan ritkán, mint a fehér hollót. Se hall, se lát a szerelemtől, szinte több méterrel a föld felett repdes a boldogságtól. A kritikájuk jogos, mert bizony kissé elvetette a sulykot és minden percét csak a kedvesével akarja eltölteni.

Rák (június 22.-július 22.)
A munkahelyéről ne vigye haza a munkáját, mert önre is ráfér egy kis semmit tevés. Nagyon fejlett a kötelesség érzete és emiatt túl nagy ügyet csinál a legkisebb feladataiból is. Most ne gondoljon a munkahelyi gondjaira, lazítson és inkább egy jó programon törje a fejét.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Az egyedül álló Oroszlánok töltsék az idejüket társaságban a barátaikkal. Igazi falkavezérek, szeretnek főszerepet játszani, ezért élvezzék, hogy a társaság központjai.  Az öltözködésre fordítson különleges gondot, mert nagy az esélye, hogy a szerelem megjelenjen az életében.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Ne hagyja, hogy valamelyik családtagja hangulatának a játékszere legyen. Tegyen meg mindent, azért, hogy elkerülje az értelmetlen vitákat, nem érdemes belesodródnia, mert akkor az egész napja biztos el lesz rontva. Kezdeményezzen inkább egy bizalmas beszélgetést vele, hogy megtudja, hogy mi okozza a belső feszültségét.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Szerelmi életében nem lehet oka panaszra, mert a szerencse nem hagyja cserben. Akit kiszemelt magának az önként besétál a csapdájába, és még a kisujját sem kell érte megmozdítania. A csábos vonzerejétől senki sem tud szabadulni, de ezzel nem szabad visszaélnie. De csak akkor kezdjen bele ebbe a reményteli kapcsolatban, ha valóban komolyan is gondolja.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Mindennapi gondok ellenszere egy kis kikapcsolódás és a barátokkal való találkozás. A mai napon hívja meg pár barátját egy rövid csevegésre, és ha a pénztárcája is engedi, lássa vendégül őket. A kellemes beszélgetéssel, nevetéssel eltöltött idő, gyógyító jellegű testileg, lelkileg.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Legyen megfontolt a társával való beszélgetések során, mert a szavak nagy jelentőséggel bírnak. A kimondott bántó szó vagy a túlságosan éles kritika előbb vagy utóbb a kapcsolatuk kihűléséhez vezethet. Nagyon fontos a kommunikáció két ember között, de nem mindegy, hogy az milyen stílusban zajlik.

Bak (december 22.-január 20.)
Igaz, hogy nem kellemes eltölteni egy napot egyedül, de mindenáron ne erőltessen egy találkozót csak azért, hogy valakivel beszélgethessen. Egy jó film megtekintése vagy egy nagy séta is üdítően hathat, de egy érdekfeszítő könyv is kiváló időtöltés lehet.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Magabiztos és derűlátó, pedig nem minden terve úgy alakul, ahogyan azt elképzelte. Szerencsére nagyon kreatív és most sem veszti el a reményt, így hamarosan új ötlettel áll elő. Gyorsasága nagy előny, mert ennek köszönhetően olyan programot szervezhet, ami minden elképzelést felülmúlja.

Halak (február 20.-március 20.)
Gyakran fenntartás nélkül nyilvánítja ki az érzelmeit és túlságosan elhalmozza kedvesét a szeretetével. Ami nagyon szép dolog, de egyáltalán nem hasznos egy kapcsolat elején, amikor még csak bimbódzik a szerelem kettőjük között. Ezzel a hevességgel óvatosan kell bánnia, mert könnyen menekülőre foghatja a dolgot partnere. Időnként a túlzottan sok érzelem is riasztó lehet.

Forrás: hirado.hu