Az agresszió felismerését, kezeléséhez nélkülözhetetlen ismeretek, módszerek, és ezeken keresztül képességek alapjainak megteremtését, jártasságok gyakorlati elsajátítását célozza meg előadásában a szakember.

Az előadásra 2015. április 22. napján (szerda) 16:30 ÓRÁTÓL kerül sor a Polgármesteri Hivatal dísztermében (Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1.)

A projekt a széchenyi 2020 projekt keretében valósul meg.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 740 millió forintos összköltséggel, 100%-os Európai Uniós támogatásból a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitánysággal együttműködve valósítja meg a belváros rekonstrukciójának folytatását. Az infrastrukturális fejlesztés mellett, mely a Hódi Pál utcai mélygarázs építését és a felszínen park és játszótér kialakítását, a Tóth Sándor utca felújítását, továbbá a Népkertben közterület rendezését jelenti, Bűnmegelőzési programsorozat is megvalósul, melynek egyik állomása a szülőknek, pedagógusoknak szóló agressziókezeléssel foglalkozó előadás.

Az esemény látogatása ingyenes.

PROGRAM:

16:30-16:35 KÖSZÖNTŐT MOND Szabó Zsolt r. százados, közrendvédelmi osztályvezető Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság

16:35-17:35 ELŐADÁST TART Dr. Páli Judit neuropszichológus, pedagógiai szakpszichológus az Agresszióról és annak kezeléséről.

Forrás: Török Antita sajtóreferens