Kos – Csendre, nyugalomra vágyik, szeretne kicsit kikapcsolódni, de a mai nap erre nem alkalmas. Annyi a szaladgálni valója, amit csak e napon tud elintézni és befejezni, hogy esélye sincs egy kis elkülönülésre. Igaz a munkahelyén nem kell megfelelnie, de az otthonában is van mit el kell végeznie.

Bika – Kicsit visszahúzódóvá válik. Könnyen megsértődik minden apróságon és felhúzza az orrát. Elég nehéz kiengesztelni és a kedvét keresni, mert attól még jobban magába fordul. Inkább az otthonában maradna, mint zajos helyre vagy sok ember közé menne.  

Ikrek – A nap első felét a családja körében tölti és évezi a közös tevékenykedést és a biztonságot, nyugalmat. Mivel az unalmat nehezen viseli el, már új ötleteken töri a fejét, mert minden pillanatát tevékenységgel szeret kitölteni.

Rák – Rendkívül jól tenné, ha szakítana a régi jól bevált szokásával és a napja nagy részét nem a konyhában töltené, hanem hagyná magát egy kicsit kényeztetni. Szeret másokról gondoskodni, finomakat főzni és rendszeresen vendégül látni a családtagjait. De most az egyszer étterembe is elmehetne, és megkóstolhatja, hogy milyen másnak a főztje.

Oroszlán – A mai napon próbáljon meg nem idegeskedni és lassabb üzemmódra kapcsolni. Nehezen tud lazítani, mert megszokta, hogy egész napja munkával valamint szervezéssel és rohangálással telik. Azonban ma szabad és ne gondoljon a munkájára, szakadjon ki a hétköznapokból, és csak élvezze, hogy lazíthat.

Szűz – Igazán kellemes napra számíthat, végre együtt töltheti az időt a szeretteivel, hisz a hétköznapok rohanással telnek. Vigyázzon, nehogy a kelleténél többet egyen, és megterhelje a gyomrát. Főleg ha nincs hozzá szokva, akkor kerülje a nehéz ételeket, mert az érzékeny emésztőrendszere nehezen tud regenerálódni.

Mérleg – Nyughatatlan és türelmetlen, nehezen találja a helyét, és könnyen összeveszik bárkivel. Mégis minden idegszálával a belső egyensúlya fenntartására törekedjen, mert így elkerülheti a későbbi sértődéseket. Könnyen eljárhat a szája, és azután főhet a feje, hogyan engesztelje ki, akiket megbántott.

Skorpió – Bármennyire is kérlelik a gyerekei, ne engedjen a kérlelésüknek, hogy kisállatokat fölöslegesen megvegyenek és hazahurcoljanak! Magyarázza el nekik, hogy az állat nem játékszer, és ha nem tudják megfelelő körülmények között tartani és hosszú távon gondoskodni róla, akkor inkább csak távolról csodálják.

Nyilas – Össze kell fogni a család minden tagjának, hogy az ünnepi készülődés zökkenő mentes legyen, és ne az idegesség, a kapkodás jellemezze. Önre hárul a legnagyobb kihívás, mert úgy kell megszerveznie a feladatokat, hogy mindenki kivegye a részét a munkából és mindennel időben végezzenek. Ne hagyjon mindent az utolsó pillanatra, és amit idáig nem végzett el, azt ne is erőltesse! 

Bak – Itt az ideje, hogy a régóta nem látott rokonait felkeresse. A rengeteg elfoglaltsága, ha nem teszi lehetővé, hogy gyakrabban összejöjjenek és jókat beszélgessenek, akkor az ünnepek remek alkalmat biztosítanak ehhez. Nem kell túlzottan szabadkoznia, hiszen mindenki megérti, nem könnyű a hétköznapjait úgy megszervezni, hogy hosszabb időre is tudjon maradni. 

Vízöntő – A hétvégi utazása során legyen körültekintő, és ne idegeskedjen, ha nem az eltervezett tempóban tud haladni az országúton. Ma hajlamos lehet a türelmetlenségre és vitatkozásra, de nem érdemes elrontani a napját, fölösleges bosszankodással.

Halak – Próbálja az akaratát a családtagjaira erőltetni, és mindenáron a célját elérni. Nem veszi figyelembe, hogy mások mit szeretnének, csak a saját érdekeit nézi. Erőszakosságából kezd elegük lenni, ezért vigyázzon, mert összefoghatnak ön ellen, és az elképzeléseivel magára marad.

Forrás: hirado.hu