2012. december 3-án kezdte meg menüfőzést a Kölcsey utcában a Menüfaló, ahol minőségi és bőséges választékból csemegézhetnek a vendégek.

Az A és B menü talán nem újdonság, ahogy a mellé rendelt leves, ami igény esetén csontlevesre vagy gyümölcslevesre is cserélhető. Viszont ha ez nem volna elég, akkor újabb 10 extra menüből is választhatnak az arra igényesek.

Ha viszont még többet akar, akkor egy egyébként is bőséges étlapról lehet kiválasztani a pocaknak legkedvesebb ételt. A kínálatot jól jellemzi, hogy 15 féle körettel kedveskedik a Kölcsey Menüfaló. Gond pedig akkor sincs, ha az ember inkább valami gyorsat, esetleg pizzát falatozna. 2014 decembere óta 40 fajta pizza áll a vendégek rendelkezésére, vastag és vékony tésztával, három méretben. Különlegesség az is, hogy az árak az egyes méreteknél azonos kategóriába esnek, a feltéttől függetlenül.

Íz világát tekintve elsősorban házias ízekkel találkozhatnak a megrendelők. A Kölcsey Menüfalóban a minőség mellett pedig az egészséges étkeztetés is fontos, így igyekeznek minél kevesebb zsírral és olajjal dolgozni, de a só használatát sem viszik túlzásba.

Egyedi étel is akad a repertoárban. Érdemes kiemelni a pizzaszószt, ami egyedi recept alapján készül és igazán finom, de a speciális sertés raguleves is nagy kedvenc, amely zöldfűszeres kivitelezésben készül.

Megkordult a gyomra? A Kölcsey Menüfalót a Kölcsey és a Síp utcák kereszteződésénél találja, ahol akár a helyszínen, a vendégtérben is rendelhet elvitelre. Vezetékes telefonon a 62/220-822-es telefonszámon rendelhet vagy mobilon a 70/389-26-96-os számot hívja. A Kölcsey Menüfaló internetes oldalát ide kattintva érheti el.

Fontos, hogy készpénzzel, SZÉP kártyával vagy akár bankkártyával is fizethet a futárnál, csak jelezze előre. Megrendelését már reggeltől várják, az ételek kiszállítása 11 órakor kezdődik, a menüket pedig délután 1-ig rendelheti meg. Az Á la carte és pizza megrendeléseket este 10 óráig várják, pénteken és szombaton este 11-ig.

Jó étvágyat!

szcs