Kos – Váratlan események húzzák keresztül a számítását, és megakadályozzák abban, hogy a feladatai végére érjen. Minél jobban sietne, hogy behozza a lemaradását, annál több gondja adódik. Idegesség és kapkodás jellemzi. Sürgős munkáknak járjon a végére, a kevésbé fontosak megvárják holnap is!

Bika – A napi rohanás után estére alig várja, hogy az ajtót becsukhassa és kizárja a külvilágot. Békességre, nyugalomra vágyik, és főleg egy kis lazításra. Sajnos csalatkoznia kell, mert a béke szigete helyett csatatér várja. Sőt, úgy tűnik, még a békebíró szerepét is fel kell vállalnia.

Ikrek – Elég rossz hangulatban van, kedvetlen és nehezen találja a helyét, legszívesebben semmit sem csinálna, csak úgy kedvére lézengene a világban. Kerülje az ideges és agresszív embereket, mert csak tovább rontják amúgy sem rózsás hangulatát!

Rák – Minden gondolatát a pénzügyei kötik le, szeretné az utóbbi időben meglehetősen leapadt pénztárcáját újra feltölteni. Igyekezzen úrrá lenni az aggodalmán, mert nem annyira katasztrofális a helyzet, mint amilyennek most megéli.

Oroszlán – A búcsúzás mindig fájdalmas, de a veszteséget viselje emelt fővel. Csalódott, mert másra számított, mivel kitette a szívét és a lelkét. Most úgy érzi, hogy minden igyekezete kárba veszett és fölöslegesen fektetett be annyi energiát és nem kevés pénzt.

Szűz – A ki nem beszélt problémák és a bánat megbetegíthetik. Megmagyarázhatatlan emésztési panaszokkal is meg kell küzdenie. A járkálás orvostól orvosig teljesen felesleges idő- és pénzpocsékolás, mert nem testi, hanem lelki okok húzódnak meg látványos tünetei mögött.

Mérleg – Ameddig makacsul ragaszkodik az elképzeléséhez, addig a kapcsolata nem fejődik semmit. A gondot az okozza, hogy ott enged, ahol nem kéne, és ott makacs, ahol köthetne kompromisszumot is. Meg van győződve a saját igazáról, és ehhez még szövetségeseket is keres. Szerencsésebb lenne, ha inkább önmagába nézne és belátná hibáját, mint tovább örök haragot játszani.

Skorpió – Teljesen új életformára vágyik. Gyökeres lakhelyváltoztatáson töri a fejét, és gondolatban már többször elképzelte, hogyan fogja a tervét végrehajtani. Saját érdekében jó, ha még nem lép, mert nem jött el a változtatás ideje.

Nyilas – Rengeteg lehetőség kínálkozik, hogy az anyagi helyzetén lendítsen egyet. Ötletei vannak, csak kedve nincs hozzáfogni. Inkább passzív szemlélő akar lenni, mintsem belevetni magát az üzleti élet sűrűjébe. Pedig nincs más választása, mint szembenézni a rideg valósággal és apadó pénztárcájával. Használja ki a kreativitását, de álljon két lábbal a földön, csak a realitás segít.

Bak – Vitára, összezördülésre számíthat, a munkahelyén, ami nem tesz jót a karrierjének. Mérgelődés, vagy a sérelmei dédelgetése helyett inkább nyújtson békejobbot. Hívja meg azt a kollégáját, akivel konfliktusa támadt, és fehér asztalnál, ebéd felett tisztázzák a felmerülő problémákat. Ne hagyja, hogy a nézeteltérés elmérgesedjen vagy pletykákat indítson el!

Vízöntő – Itt az ideje, hogy többet törődjön saját magával, ne csak másoknak segítsen és az ő szekerüket tolja. Rengeteget dolgozik, és még önzetlen munkára is van ideje és energiája. Hagyjon időt a pihenésre, a kikapcsolódásra. Szüksége van barátokra, és a szeretteivel is igyekezzen sokkal több időt együtt tölteni!

Halak – A munkahelyén csak akkor tudja megőrizni a népszerűségét, ha a kollégáival együttműködik. Mivel csapatban jobban teljesít, mint egyedül, ne akarjon mindenáron vezető szerepre törni! Inkább legyen hasznos és kreatív tagja egy csoportnak, mintsem hogy egyedül ül az asztalnál és elszigetelődik.

Forrás: hirado.hu