Nem túlzás azt állítani, hogy rémálomszerűen kezdődött a mérkőzés a hazaiak számára. A Törökszentmiklós már az első percektől könnyedén rohanta le ellenfelét és befejezésekkel sem akadtak gondjaik. 0-4 volt az eredményjelzőn, amikor Dankó Ervin időkéréssel próbálta orvosolni a kialakult helyzetet. A dolog viszont nem vált be, a fegyelmezetlen és tűz nélküli játék maradt a félidőben, volt hogy 9 góllal is mentek a vendégek, végül viszont 6 gólra zárkózott a félidőre az Algyő.

A fordulás után úgy tűnt egy összeszedettebb csapat jött ki az öltözőből, ráadásul a törökszentmiklósiak is mintha elfáradtak volna, de az algyői védekezés is javult valamelyest. A sikerhez és a hátrány leküzdéséhez azonban ez sem volt elég. A felzárkózás ugyan sikerült, de a végén 27-29-nél érkezett a meccs végét jelző hang, így a két pontot a tabella végi csapat könyvelhette el.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport, 18. forduló:

EX-ON FKSE Algyő – Arago Törökszentmiklósi KE 27-29 (14-20)
Algyő, 200 néző. Vezette: Bujdosó Zoltán, Mihály András.
FKSE Algyő: Deák – Raffai, Zöldy 1, Gazsó 3, Kardos 1, Valaczkai 4, Teimel 3. Csere:Farkas (kapus), AMBRUS 7, Pál 2, Szepesi, Kocsis 2, Miksi, Béleczki 2, VARGA 2, Zsadányi. Vezetőedző: Dankó Ervin.

szcs