A fürdőben már egész héten zajlottak a programok, hétfőtől péntekig fogadták az általános iskolákat azért, hogy a gyerekek figyelmét ráfókuszálják a víz fontosságára, csodájára. Érdekes fizikai kísérleteket mutattak be, továbbá széleskörűen tartottak előadásokat részükre a vízzzel kapcsolatosan.

Vasárnap délután pedig igyekeztek a fürdővendégeknek változatos programokat nyújtani. Volt hastánc bemutató, hula-tánc előadás, meridián torna. Valamint hangfestés: rézből készült ún. hangtálakat kondítanak meg a meleg vízben az ember teste mellett, és így a tálak által kibocsátott rezgések lazító hatással vannak az emberi szervezetre.

De volt egészségügyi állapotfelmérés is (vérnyomás-, vércukor-, testzsír mérés), kreatív foglalkozások újrahasznosított papírból (ékszerkészítés tüllből, gyöngyből, organzából). Illetőleg totóval hívták játékra a vendégeiket, ahol arra voltak kíváncsiak, hogy ki mennyit tud az Anna vízről. A kitöltők pedig csokitojást kaptak – tekintettel a húsvét közelettére – mondta el nyilatkozatában Gömöri Csilla, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. minőségirányítási és marketing referense.

 

G.