Daru Erzsébet tulajdonos elmondta, hogy széleskörű szolgáltatásokkal várja leendő és már meglévő vendégeit. Ezek közé tartozik a fekvő és álló szolárium, de e-mellett kaptunk hasznos tanácsokat a szolizáshoz is. Például fontos, hogy milyen a bőrtípusunk, ez alapján dől el ugyanis, hogy mennyi időt kell a gépben tartózkodnunk. Betty azt ajánlotta, hogy mindenképp használjunk szoli krémeket is, ami elősegíti a barnulást. Anyajegyekkel és szemölcsökkel óvatosan kell használnunk a szoláriumot, mindenképpen egyeztetnünk kell bőrgyógyásszal előtte. Ekcémásoknak viszont különösen ajánlott, mert szárító hatása révén segíthet a gyógyulásban. Betty kiemelte, hogy a higiéniára és a gépek fertőtlenítésére is különös figyelmet fordítanak.

Bettytől megtudtuk, hogy 12 éve foglalkozik már masszírozással. Több féle masszázs közül lehet választani, van sport, gyógy, frissítő, és relax masszázs is. Azt, hogy melyikre van szükségünk egy előzetes beszélgetés, konzultálás alapján dönti el a tulajdonos, de, bármilyen speciális kérést teljesít. Különböző krémek teszik teljessé az ellazulást, amik elősegítik azt, hogy izmaink ellazuljanak és átadhassunk magunkat Betty kezeinek.

Az infraszaunát is használhatják a vendégek, ami a szalon egy teljesen elkülönített részében működik, zavartalanul tusolhatunk és relaxálhatunk is közben. További fejlesztéseken is gondolkodik Daru Erzsébet, amiről részleteket még nem árult el, de ígéretet kaptunk, hogy hamarosan bővebb információkkal fog szolgálni.

A Déja-vu masszázs és szolárium stúdiót megtalálhatják Hódmezővásárhelyen a Teleki és a Kinizsi utca találkozásánál. Telefonon pedig a 70-226-2033-as számon érhetik el Bettyt.

Soós Kata