Egy jól sikerült akusztikus koncertnek talán nincs párja, erre pedig a BFMK-ban rendezett nőnapi koncert is jó példa volt.

Rácz Gergő zenész barátaival közösen élő zenével és énekkel készült a vásárhelyi hölgyek és természetesen urak számára. A koncerten első sorban olyan dalok csendültek fel, amelyekben Rácz Gergő közreműködött, akár énekesként, akár előadóként. Nem maradt el a rádióból jól ismert Bennünk a világ, de az egyébként acapella dalként ismert It Can’t Be Over is elhangzott, egy kicsit más változatban. Az énekes-zeneszerző néhány kedvence is előkerült, így például Gary Barlow egyik dala is felcsendült. A folytatásban a meglepetés vendég, Wolf Kati is megérkezett, így a közönség duettet is hallhatott, de az énekesnő szólóban is fokozta a hangulatot.

Rácz Gergő és Wolf Kati nem első ízben dolgoztak együtt, néhány éve a Szerelem miért múlsz is közös daluk volt, amelyek Rakonczai Viktor és Rácz Gergő írtak az énekesnő számára és azt követően is készültek közös dalok és voltak közös koncertek.

Mint kiderült Rácz Gergő tavasz végén egy önálló albummal is jelentkezik majd, amelyen vadonatúj, saját dalok is helyet kapnak.

szcs