Két újbudai találattal kezdődött a szerdai mérkőzés, amire szegedi részről, a csapatkapitány egy ötméterest követően válaszolt, ekkor úgy tűnt, hogy egészen jól sikerül az első negyed vendég szempontból, de a zárás előtt újabb két OSC találat érkezett, amivel 4-1-es eredmény alakult ki.

Kunac révén viszont eggyel közelebb lépett a Szeged ellenfeléhez, az OSC azonban nem adta könnyen magát,a  nagyszünetig újabb 4 gólt rámoltak be, de a második negyedben jobban muzsikált Varga Péter együttese, hiszen Kunac mellett Chilkó Márton és Varga II. Zsolt is eredményes volt.

A szünet után beindulni látszott a Szeged, a negyed meg iy nyerték, Lukas Seman triplájának köszönhetően. 11-8-as állásnál jöhetett az utolsó játékrész. Az OSC azonban a zárásban bedarálta a vendégeket, 5-1-re nyerték a negyedet, amivel megszerezték 17. győzelmüket.

A Tiszavirág Szeged Diapolo a hétvégén javíthat, akkor a Szentes érkezik az újszegedi medencébe, ahol szombaton 18 órától csapnak össze a felek.

Férfi vízilabda OB I 19. forduló:

A-Híd OSC Újbuda – Tiszavirág Szeged Diapolo 16-9 (4-1, 4-3, 3-4, 5-1)
Budapest, Nyéki Imre Uszoda. Vezette: Petik András, Csanádi Zsolt.
OSC: Bisztritcsányi – Bátori 1, Kayes, Hegedűs 3, Graham 1, Bundschuh 1, Brguljan 2.Csere: Decker, Juhász 2, Kovács 3, Salamon 1, Jávor 2, Szentesi. Vezetőedző: Vincze Balázs.
Szeged: Molnár – Kiss 2/1, Seman 3/1, Varga II. 2, Manhercz Á., Manhercz K., Kunac 1.Csere: Meixner (kapus), Sánta, Zsigri, Török A., Palotás, Jmnaishvili, Chilkó 1.Vezetőedző: Varga Péter.
Gól emberelőnyből: 10/4, ill. 10/3.
Gól ötméteresből: -, ill. 3/2
Kipontozódott: Bundschuh (26′), Decker (30′).

szcs

Fotó: szegedma.hu