Kos – Frissen és jókedvűen kezdheti ezt a napot. Napközben a beszélgetések jóvoltából tud előre haladni, mert olyan dolgokat tudhat meg, amik nagy segítségére lehetnek, este a sikerhez elég lesz egy mosoly.

Bika – Szombat van, önnek is jár a pihenés. Most próbáljon meg olyan programokat szervezni, amelyek segítik ellazulni. Ha mégis dolgoznia kellene, a rutinmunkákkal és a kreatív feladatokkal is boldogulhat.

Ikrek – Aggodalmaskodó, gyötrődő hangulata van, kétségek között vergődik. De tudja mit? Picit álljon meg, gondolja át az életét, és akkor már nem is látszanak olyan rossznak a dolgok.

Rák – Ma elsősorban arra figyeljen, hogy megvédje magát az olyan emberektől, akik rossz gondolatokat ébreszthetnek önben, sőt, legjobb, ha nagy ívben elkerüli őket. A családjában valaki felhozza a régi sérelmeket. Tartsa magát távol ettől a vitától.

Oroszlán – Ma mintha még a Nap is fényesebben ragyogna. A hangulat emelkedik, a legrosszabb dolgokon már túl van. A gondolatai is világosabbak lesznek, minden könnyebbé válik. Ötletei tetszést aratnak, és a többiek értékelik a lelkesedését.

Szűz – Remek a hangulata, most boldogan átölelheti a kedvesét, és eltölthetnek egy nagyon szép estét együtt. Ma még viccelődni is lesz kedve, ami az egészségét is segít megőrizni.

Mérleg – Ma alkalma van arra, hogy addig aludjon, amíg csak kedve tartja, most akár egész délelőtt lustálkodhat. Délután azonban vége a lusta szombatnak, munkához kell látnia. Minél többet tud elvégezni, annál elégedettebb lesz a nap végére.

Skorpió – Ma valamilyen szép élményben lehet része. Legjobb lenne, ha estére megbeszélne egy találkozót valakivel, aki kedves a szívének. Biztosan jól fogják magukat érezni.

Nyilas – A mára esedékes fontos dolgokat intézze el a délelőtti órákban, mert délután már nem lesznek kedvezőek a körülmények ahhoz, hogy fontos döntéseket hozzon, vagy új dolgokba fogjon. Este valamilyen ügyben tovább tud lépni, és ez boldoggá teszi majd.

Bak – Előfordulhat, hogy kimondott szavai keményebbek lesznek, mint ahogy eredetileg szerette volna. Lehet, hogy a mondandójába be kell iktatni néhány „elsimító”, békére törekvő kommentárt is, nehogy nehézségei keletkezzenek.

Vízöntő – Most a pénzügyi tárgyalások során kell különösen ügyelnie arra, hogy mit mond. Kijelentéseit és érveit nagyon hamar felhasználhatják ön ellen, és kedvezőtlen megvilágításban tűnhet fel.

Halak – Igyekezzen távol tartani magát a konfliktusoktól, és összpontosítson arra, ami igazán fontos önnek. Ne vállaljon kockázatokat.

Forrás: astronet.hu