Mint az utóbbi években már rendszeresen, így idén is a karácsonyi ünnepek előtt juttatták el az adományokat a megajándékozott kisteleki családoknak és gyermekeknek a jótékonysági akció szervezői.

Idén több mint 25 család több mint 60 gyermeke számára állítottak össze névre szóló csomagokat összesen a sok önzetlen felajánlásnak köszönhetően. Az adományokban főként a játékok és a finomságok voltak túlsúlyban, de sok ruhaneműt, könyvet és egyéb ajándékot, így íróasztalt, széket, nyomtatókat és egyéb hasznos holmikat sikerült eljuttatni a megajándékozott gyermekekhez és családokhoz.

A családok néhol meglepetéssel, néhol már számítva a kis csapatra, éppen karácsonyi készülődés, játék, vagy mézeskalács készítése közben fogadták a karácsonyi ajándékok kézbesítőit, akik az ajándékok mellett vidám hangulatot és ünnepi jókívánságokat is vittek a családoknak.

Az ajándékok eljuttatását követően a szervezők ezúton is újra köszönik minden adományozó segítségét, akik nagyobb vagy kisebb dolgokkal, de még szebbé tették a gyermekek karácsonyát, és egyben hangsúlyozták, hogy egész évben várják a felajánlásokat, és a lehető legjobb helyre igyekeznek eljuttatni azokat.

Forrás és fotók: kistelekjaras.hu